Schamelwagen uit 1994 volledig gereviseerd!

Een mooi project uit de werkplaats van Masta Aanhangwagens. Onze klant had reeds een schamelwagen uit 1994 overgenomen en was van plan om deze intensief te gaan gebruiken. De wagen was versleten: remwerk defect, kromme dissel, defecte verlichting, plaatmateriaal versleten en nog talloze kleine kwaaltjes. De trailer mocht in zijn geheel een flinke opknapbeurt krijgen.

Schamel aanhangwagens:
Per november 2014 worden er geen nieuwe schamelwagens (met draaikrans) meer goedgekeurd in Nederland en Europa met het oude mechanische remsysteem. De schamelwagens die voor deze tijd zijn goedgekeurd mogen gewoon blijven rijden. Reviseren is de enige optie om een schamelwagen zo goed als nieuw te krijgen.

Schamelwagen voor revisie:

schamel 1994
schamelwagen 1994

Schamelwagen na revisie door Masta Aanhangwagens:

Schamelwagen revisie
Schamelwagen revisie
Schamelwagen revisie
Schamelwagen revisie
Schamelwagen revisie
Schamelwagen revisie

Schamelwagen voor revisie:

schamel 1994 schamelwagen 1994

Schamelwagen na revisie door Masta Aanhangwagens:

Schamelwagen revisie Schamelwagen revisie Schamelwagen revisie Schamelwagen revisie Schamelwagen revisie Schamelwagen revisie

Een greep uit de verrichte handelingen:
- Verwijderen oude vloer
- Lassen en richten van bindrail en frame
- Compleet uitgebreid onderhoud onderstel
- Nieuwe LED verlichting gemonteerd (achterlichten, breedtelichten, markeringsverlichting, verlichtingskabel, reflectoren)
- Reservewiel onder wagen gemonteerd met maatwerk reservewiel houder
- Nieuwe triangel gemonteerd, inclusief nieuwe oplooprem
- Volledig nieuw remwerk (Lagers, remschoenen, remkabels, remgarnituur, spreidsloten, vastzetveren, overbreng hevels, naafdoppen)
- Monteren complete nieuwe maatwerk vloer, inclusief 6x wielstop

Werkplaats Masta Aanhangwagens
In onze werkplaats worden al ruim 35 jaar aanhangwagens verbouwd, gerepareerd en onderhouden door experts in het vak. Door al deze ervaring zijn onze monteurs op de hoogte van de huidige wetgeving, ontwikkelingen, innovaties (plus de mogelijkheden) en diversiteit aan producten op het gebied van aanhangwagens, caravans, trailers en boottrailers. Vandaar dat Masta Aanhangwagens bekend staat als vertrouwd adres en om de hoge kwaliteit.

Onze werkplaats is voorzien van maar liefst 3 bruggen, waarvan één brug geschikt is voor alle maten aanhangwagens. Zelfs grote marktwagens en schamelwagens kunnen hierop omhoog gezet worden. Dit maakt de mogelijkheid tot het verrichten van onderhoud aan alle aanhangwagens erg gemakkelijk. Door het zeer uitgebreide gereedschap assortiment kunnen bijna alle werkzaamheden in onze werkplaats worden verricht.

Contact
Heeft u vragen over hoe onze werkplaats te werk gaat of wilt u graag een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 0413-472893. We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Daarnaast bent u op onze openingstijden altijd welkom op onze locatie te Sint-Oedenrode.