Hoe vindt u de juiste plateauwagen voor uw klus?

Plateauwagens zijn de meest veelzijdige aanhangwagens en zijn om die reden geliefd bij zowel particuliere gebruikers als bij bedrijven. Geen wonder dat vrijwel alle aanhangwagen fabrikanten het assortiment plateauwagens behoorlijk hebben uitgebreid. Wat is nou belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een nieuwe plateauwagen? Wat zijn belangrijke verschillen? Wat zijn de meest verkochte modellen? Wat zijn belangrijke en veel gekozen opties? Welke fabrikant is het beste? In dit artikel proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op onder andere deze vragen!

Wij van Masta Aanhangwagens hebben de plateauwagens van de merken Anssems, Henra en Hulco in het assortiment. Daarmee hebben we een compleet aanbod in de verschillende prijsklassen. Er zijn wellicht nog goedkopere opties op de markt, deze bieden wij echter niet aan omdat deze wat ons betreft onvoldoende kwaliteit en afwerking bieden. Wij verkopen enkel producten waar we zelf achter kunnen staan. Naast de bekende budget merken, zijn er ook nog zogenaamde premium merken die nog steeds profiteren van het imago van jaren geleden, maar inmiddels ook budget kwaliteit leveren.

Met ons assortiment hebben we een compleet aanbod voor zowel particuliere gebruikers, als voor zakelijke gebruikers of zelfstandige die iedere dag intensief met de plateauwagen gaan werken. Anssems heeft met de PLT serie een ontzettend mooi product gemaakt voor de particuliere markt. Hulco en Henra hebben een hele andere doelgroep en richten zich specifiek op het intensievere gebruik. Ben je echter een particulier die zijn aanhangwagen redelijk intensief gebruikt of een zakelijke gebruiker die zijn aanhangwagen minder intensief gebruikt, dan zijn de ASX en PSX van Anssems een hele mooie middenweg.

Vergelijking beschikbare modellen en opties

Model vergelijking
Model Lengte
Lees meer »