Henra

Onderstaand een overzicht van de verschillende Henra modellen. Henra maakt reeds sinds 1932 aanhangwagens voor de professionele gebruiker. Mocht u vragen hebben over de Henra aanhangwagens, neem dan contact op met onze klantenservice!

Producten 1 tot 60 van 98 in totaal

Filters
  • Positie
  • Product Naam
  • Prijs
Positie
60
  • 60
  • 120
  • 180
per pagina

Groot uitgebreid assortiment

Het aanbod van aanhangwagens omvat alle soorten aanhangwagens tot 3500 kg. Denk hierbij aan bakwagens, plateauwagens, kippers, machinetransporters, autotransporters en paardentrailers. Dit aanbod wordt continue aangepast aan de eisen van de tijd onder het motto: “Het gaat niet om prestige, maar voor pure functionaliteit en duurzaamheid van onze producten, en de aanbeveling en de tevredenheid van onze klanten!”. Henra exporteert via een uitgebreid dealernetwerk momenteel in 9 Europese landen.

Henra onderscheid zich ten opzichte van andere merken met een zeer uitgebreid assortiment aanhangwagens. Verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Van plateauwagens van 612x248cm tridemassig tot een machine transporter van 399x180cm tandemas. Een 3-zijdige kipper van 401x202cm of een gesloten wagen van 315x158x190cm. Hierdoor vindt u altijd de juiste aanhangwagen voor uw werkzaamheden.

De Henra gesloten wagens komen door de combinatie van een zeer laag brandstofverbruik, lage luchtweerstand en hoog laadvermogen in aanmerking voor de EIA subsidie. Hierdoor kan het heel gunstig worden om te investeren in een nieuwe gesloten wagen van Henra!

De Henra kippers zijn verkrijgbaar tot een lengte van maar liefst 401cm. Eventueel uit te voeren met 3 assen met parabool vering. Hier mee kies je dus voor een zeer grote & degelijke kipper voor intensief gebruik!

Bij het aanbod van Henra vindt u bijvoorbeeld ook bijzonder veel machinetransporters. Ook transporters van kleiner formaat met een zeer lage laadvloer en 0 graden oprijhoek. Ideaal als bijvoorbeeld een schaarlift transporter of andere machines met een vloer zeer dicht bij de grond. Opties als bijvoorbeeld een extra lange klep, versterkte laadvloer en een laadvloer van gestrekt gaas voor maximale grip zijn allemaal mogelijk.Snelle levering

Normaliter zit er op de Henra aanhangwagens een levertijd van ca. 2 a 4 weken. Neem contact op met onze klantenservice voor een actuele levertijd! Dit kan door verschillende redenen sneller zijn of helaas langer duren.

Garantie

Op de Henra aanhangwagens zit 2 jaar garantie op constructiefouten en 7 jaar garantie op doorroesten van het chassis. Voor meer details over de garantie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kwaliteit door slimme productie

Henra heeft een zeer slim en modern productie proces, waardoor het garant staat voor de allerbeste aanhangwagens voor de zakelijk en particuliere gebruiker.

Klantenservice

Heeft u vragen over de Henra aanhangwagens? Neem dan contact op met onze klantenservice! We helpen u graag bij het vinden van de juiste aanhangwagen.


Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2022 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.