Bakwagens

Op zoek naar een compacte multifunctionele aanhangwagen? Bij Masta Aanhangwagens vindt u een uitgebreid assortiment bakwagens. Enkelassers, Tandemassers, geremd en ongeremd. Voor advies of vragen kunt u altijd terecht bij de klantenservice van Masta Aanhangwagens!

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Overzicht van de Anssems GT modellen:


Twijfelt u tussen de Anssems GT of de Anssems BSX?

Zie hier uitleg over de verschillen: Verschil tussen de Anssems GT en Anssems BSX

Open bakwagens

Een bakwagen is de meest verkochte en gebruikte aanhangwagen in Nederland en België. De compacte aanhanger maakt het mogelijk om allerlei goederen en producten te vervoeren. U vindt aanhangwagens in diverse afmetingen, met laadvermogen van 750 tot 2.700 kg en van bekende merken zoals Anssems, Saris en Henra.

Enkelassers en Tandemassers

In het aanbod vindt u verschillende uitvoeringen en maten aanhangwagens. Zo zitten er bakwagens in het assortiment met 1 enkele as. Daarnaast zijn er ook aanhangwagens verkrijgbaar met 2 assen. Tevens heeft u nog de keuze tussen een geremde of ongeremde aanhangwagen. De bakwagens zijn compact, veelzijdig en divers inzetbaar. Alle bakwagens zijn standaard voorzien van zeer degelijk sluitwerk en uitstekende verlichting met een 13-polige stekker. Daarnaast zijn er allerlei opties om uit te kiezen. U kunt hierbij denken aan een voorrek, schokbrekers, bindmogelijkheden, 1 of 2 steunpoten aan de achterzijde, een reservewiel met steun en verschillende soorten sloten. Verder kan op bepaalde maten bak aanhangwagens een huif worden gemonteerd, zodat de lading veilig en droog kan worden vervoerd.

Masta, al sinds 1983 een begrip in verkoop, verhuur en reparatie van aanhangwagens

Masta Aanhangwagens is al ruim 35 jaar een begrip in de verkoop, verhuur en reparatie van allerlei soorten aanhangwagens. U profiteert bij Masta niet alleen van onze specialistische kennis en betaalbare producten van hoge kwaliteit, maar u kunt ook snel gebruikmaken van uw nieuwe bak aanhangwagen. Daarnaast krijgt u bij aankoop van een nieuwe geremde aanhangwagen uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij Masta Aanhangwagens. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd van het gewenste model.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze verschillende aanhangwagens? Neem dan telefonisch (0413–472893), per e-mail (info@masta.nl) of via de chatfunctie contact op met onze klantenservice. Of kom langs in onze fysieke winkel in Sint-Oedenrode waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan.