Bakwagens

Bakwagens

Een bakwagen is de meest verkochte en gebruikte aanhangwagen in Nederland en België. De compacte aanhanger maakt het mogelijk om allerlei goederen en producten te vervoeren. Masta.nl is hét online adres om snel, eenvoudig en voordelig een bak aanhangwagen te bestellen. Je vindt aanhangwagens in diverse afmetingen, met laadvermogen van 750 tot 2.700 kg en van bekende merken als Anssems, Atec, King trailers en Saris.

Zowel enkelas als dubbelas modellen

Deze bakwagens zijn compact, veelzijdig en divers inzetbaar. Alle bakwagens zijn standaard voorzien van zeer degelijk sluitwerk, uitstekende verlichting met een 7 of 13-polige stekker. Daarnaast zijn er allerlei opties om uit te kiezen. Je kunt hierbij denken aan kentekenplaatklemmen, een dekzeil, een gemonteerd neuswiel, 1 of 2 steunpoten aan de achterzijde, een reservewiel met steun en verschillende soorten sloten. Verder kan op bepaalde maten bak aanhangwagens een huif worden gemonteerd, zodat de lading veilig en droog kan worden vervoerd.

Breed aanbod enkelassers en tandemassers, met huif en andere opties

De enkelasser is de kleinste aanhangwagen in het brede en veelzijdige aanbod van Masta Aanhangwagens. Ze zijn er in verschillende maten. De kleinere versies zijn ongeremde aanhangwagens, de grotere exemplaren zijn geremde bakwagens. De ladingbeschermende huif is ook in verschillende maten verkrijgbaar. De tandemasser is de wat grotere uitvoering van de enkelassige bakwagen. Met een baklengte van bijvoorbeeld 2,5 of 3 meter, en daarmee een hoog laadvermogen, is de tandemasser zeer geschikt voor het veilig vervoeren van zowel losse als vaste lading. Van tuinafval en snoeihout tot witgoed en meubelen.

Masta, al sinds 1983 een begrip in verkoop, verhuur en reparatie van aanhangwagens

Masta Aanhangwagens is al ruim 30 jaar een begrip in de verkoop, verhuur en reparatie van allerlei soorten aanhangwagens. Je profiteert bij Masta niet alleen van onze specialistische kennis en betaalbare producten van hoge kwaliteit, maar je kunt ook snel gebruikmaken van je nieuwe bak aanhangwagen. Daarnaast krijgt u bij aankoop van een nieuwe geremde aanhangwagen uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij Masta Aanhangwagens. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd van het gewenste model.

Hoge klantwaardering voor dienstverlening en goede bereikbaarheid

De dienstverlening van Masta wordt hooggewaardeerd met een klantenwaardering van gemiddeld 8,9. Heb je vragen over onze verschillende aanhangers? Neem dan telefonisch (0413 – 47 28 93), per e-mail (info@masta.nl) of via de chatfunctie op onze website contact op met onze klantenservice. Je kunt veilig en vertrouwd online een bak aanhangwagen bestellen en betalen. Of kom langs in onze fysieke winkel in Sint-Oedenrode waar onze deskundige medewerkers voor je klaar staan.

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren