2019 Eindejaars Actie! Op elke Hulco aanhangwagen besteld in 2019 krijgt u gratis een DoubleLock onderbouwslot gemonteerd! *Geldig t/m 31/12/2019

Aanhanger Buitenbanden

Uw aanhangwagen buitenband lekt of is kapot? Bij Masta Aanhangwagens vindt u een uitgebreid assortiment buitenbanden. Zoek aan de hand van de velg diameter, band breedte en band hoogte uw juiste maat buitenband. Let ook op het draagvermogen! Voor advies kunt u altijd terecht bij Masta Aanhangwagens.

55 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

55 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In deze categorie vindt u al onze buitenbanden voor uw aanhanger, paardentrailer, caravan of boottrailer. Wij leveren uitsluitend nieuwe banden en geen remoulded banden. Daarnaast leveren we alleen A-merken, zoals Starco en GT-radial.

Voorraad

Buitenbanden hebben wij standaard niet op voorraad liggen (naast een enkele zeer gangbare maten). Dit is in verband met de DOT code van een buitenband. De DOT code geeft aan wanneer de band geproduceerd is. Buitenbanden worden dus in de meeste gevallen speciaal voor u besteld, zodat de productie van de band kort geleden is geweest en u zeker van een nieuwe band bent (en een daarbij behorende recente DOT-Code). De levertijd zal 2 tot 3 werkdagen zijn voor uw nieuwe buitenbanden.

Klantenservice

Twijfelt u over de juiste maat of zit uw maat buitenband niet in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag bij het vinden van de juiste buitenband voor uw aanhangwagen. Telefonisch bereikbaar op 0413-472893, en via de mail op info@masta.nl.

Juiste maat buitenband

Bij het bestellen van een nieuwe buitenband moet u letten op een aantal factoren. De velgdiameter in inches, band breedte, band hoogte, laadvermogen en snelheidsindex. Op uw te vervangen band vindt u deze maten terug.

Op onze handige kennispagina vindt u alle informatie benodigd tot het kiezen van de juiste buitenband.