Oprijplaten

Oprijplaten

Breed aanbod

In deze categorie vindt u een uitgebreid assortiment rijplaten, die veel gebruikt worden om aanhangwagens te laden met diverse hulpmiddelen en voertuigen. De vele verschillende maten, profielen, draagvermogens en bevestigingsprofielen voor aan de aanhangwagen zorgen voor een compleet aanbod oprijplaten.

Aanschaf oprijplaten

Bij de aanschaf van nieuwe oprijplaten zijn een aantal aspecten van belang. Ten eerste moet gekeken worden naar het draagvermogen van de oprijplaten. Ieder type oprijplaat heeft een bepaald draagvermogen, het maximale gewicht wat de oprijplaten mogen en kunnen dragen. Daarnaast zijn de afmetingen van belang. Denk bijvoorbeeld aan de lengte die op oprijplaat minimaal moet hebben, om de hoek ten opzichte van de aanhangwagen eventueel zo klein mogelijk te houden. Of aan de breedte, wanneer het voertuig brede banden heeft zal de oprijplaat minimaal dezelfde breedte of zelfs meer moeten hebben. Ten slotte komt de bevestiging aan de aanhangwagen aan bod. Is de aanhangwagen voorzien van een U-profiel waar de oprijplaat in gehangen kan worden, of is het enkel de laadvloer, waar een vlakke bevestiging van de oprijplaat opgelegd moet worden. Deze factoren kunnen een rol spelen bij de keuze voor de juiste oprijplaten.

Klantenservice

Heeft u vragen over een type oprijplaat of heeft u hulp nodig bij de keuze voor de juiste oprijplaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de juiste oprijplaten.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren