Aanhanger Verlichting

Producten 1 tot 60 van 662 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Stroomkabel 7x1,5 mm
  Waardering:
  100%
  € 5,38 € 4,45 Vanaf € 3,62
 2. Fristom LED control box 7 polig
  Waardering:
  100%
  € 88,80 € 73,39
 3. Aspock flexipoint breedtelicht wit LED 12V
  Waardering:
  100%
  € 10,29 € 8,50
 4. Fristom LED control box 13 polig
  Waardering:
  70%
  € 103,55 € 85,58
 5. Zaklamp LED met magneet
  Waardering:
  100%
  € 8,25 € 6,82
 6. Aspock Multipoint 1 achterlicht
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 15,90 € 13,14

 7. Reflector driehoek rood
  Waardering:
  100%
  € 2,36 € 1,95
 8. Radex 5001 achterlicht
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 7,67 € 6,34

 9. Hella 13 polige stekker Jaeger
  Waardering:
  100%
  € 26,85 € 22,19
60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina

Bij Masta vindt u een uitgebreid assortiment aanhanger verlichting. Hieronder vallen naast de achterlichten, reflectoren en kentekenverlichting ook andere bijzondere verlichting zoals breedtelichten, zijmarkering, verlichtingsbalken, binnenverlichting en werklampen. Tevens vindt u losse lampenkapjes en lampjes voor uw aanhangwagen verlichting in het assortiment. U kunt diverse merken, zoals Hella, Aspock, Radex, WAS, Humbaur, AJBA en Fristom, terug vinden in de webshop. Geschikt voor aanhangers van de onder andere de merken: Anssems, Atec, Hapert, Henra, Saris, Westfalia, Rebel, iFor Williams, Vlemmix en Hulco. Bij Masta hebben we een groot assortiment lampen op voorraad liggen, dit zorgt voor een zeer snelle levering, indien u voor 16:00 besteld heeft u uw aanhanger verlichting de volgende dag al in huis!

De juiste aanhanger verlichting keuze maken:

Bij het zoeken naar de juiste verlichting kunt u onder andere letten op de gewenste aansluitingen. Zo is een snelaansluiting van bijvoorbeeld Aspock mogelijk, maar u kunt ook kiezen voor aan aansluiting door middel van een schuifstekker. Naast de aansluiting kunt u letten op het model, de afmetingen en de gewenste functies van uw verlichting. Denk bijvoorbeeld aan mistlampen of achteruitrijverlichting. Ook erg belangrijk is het soort lichtbron, kiest u voor de traditionele lichtbron of gaat u voor de steeds populairder wordende LED verlichting. LED verlichting heeft diverse voordelen naast de traditionele lichtbron zoals; meer branduren, wordt niet warm, minder gevoelig voor breken of kapot springen en beter voor het milieu door een laag energieverbruik. Tevens is de meeste led verlichting geschikt voor verschillende voltages. Zo zijn LED achterlichten van Fristom geschikt voor 9 tot en met 33 volt. Hierdoor kan uw aanhangwagen gemakkelijk achter een auto, maar ook achter een 24 volt uitgevoerde vrachtwagen of terreinvoertuig. Voor laatstgenoemde voertuigen biedt Masta Aanhangwagens ook een compleet 24 volt assortiment.

Aansluiten verlichting

Een compleet aansluitschema voor zowel een 7- als een 13-polige stekker kunt op vinden op deze pagina.
Daarnaast moet u bij uw verlichting kijken naar de aansluiting. Kabelaansluiting of een snelaansluiting? Ook het aantal polen van uw aanhangwagen is van belang voor uw kabelboom. Ook is dit belangrijk voor de keuze in verschillende achterlichten. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te kijken of de stekkerdoos van uw auto 7 of 13 polig is.

Klantenservice

Mocht u in het assortiment van onze webshop niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag met het vinden van de juiste verlichting, elektronica, kabels, achterlicht, aansluitingen of de juiste oplossing voor uw aanhangwagen. Ons deskundig personeel helpt u ook graag met technische vragen en vragen omtrent regels van verlichting. Zo bent u bij Masta Aanhangwagens op de juiste plek voor aanhanger verlichting!


- Wettelijke eisen aanhanger verlichting

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.