Hella 7 polige stekker kunststof

7 Polige stekker kunststof 8JA 001 930-003
Huidige voorraad: 30
€ 6,72 € 5,55

Hella Stekker 7 polig

Hella 7-Polige stekker gemaakt van kunststof

Stekker geschikt voor montage op aanhangwagens, caravans, boottrailers en fietsendragers.

- Voorzien van schroefcontacten
- Compleet met afdichtingsrubber
- De 2 kunststof delen zijn los van elkaar te schroeven, waarna men toegang heeft tot het binnendeel

Hella nummer: 8JA 001 930-003 / 8JA.001.930-003

Onmisbare basis voor een goed verlichting systeem op iedere aanhangwagen. Stekker van uitstekende Hella kwaliteit, op diverse merken aanhangwagens en fietsendrager gebruikt voor eerste montage. Levering is standaard compleet met de rubber thule om de stekker af te dichten. Eenvoudig aan te sluiten en past op alle gangbare stekkerdozen. Mocht het nodig zijn om de stekker te vervangen dan kunt u dit natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook in onze werkplaats laten doen.

Mocht u vragen hebben over dit product of een van onze andere producten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij hebben sinds 1983 ervaring met aanhangwagens en kunnen u dus met vrijwel al uw aanhangwagen, caravan, boottrailer en paardentrailer problemen helpen!

Pool nummer Din nummer Kleur Aangesloten
1 L Geel Richting links
2 54G Blauw Mistlamp of continu stroom*
3 31 Wit Massa
4 R Groen Richting rechts
5 58R Bruin Licht rechts
6 54 Rood Remlicht
7 58L Zwart Licht links

*Het 7-polige systeem heeft de tekortkoming dat men bij gebruik bij een caravan in de meeste gevallen een pool te kort komt. Men heeft namelijk acht draden nodig als er gebruikt gemaakt zou worden van zowel een mistlamp als een continustroom. Dit is bij de meeste aanhangwagens geen probleem, echter bij caravans wel. Deze hebben vaak de pool van de mistlamp in gebruik voor de continustroom om bijvoorbeeld de koelkast onderweg van stroom te voorzien. Auto's die hier op worden aangepast hebben dus altijd stroom op de pool voor het mistachterlicht staan. Hier door zal het mistachterlicht van aanhangwagens zonder continustroom maar met mistachterlicht blijven branden. Anderzijds kunnen caravans met een 7-polige stekker en continustroom niet voldoen aan de verplichting voor mistachterlicht.

Meer informatie
Fabrikant SKU8JA 001 930-003
FabrikantHella
EAN4082300171679
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
Is dit product origineel van Hella?
Ja, alle producten op onze site waar Hella bij staat, zijn origineel van Hella. U kunt bij deze producten dus vertrouwen op de bekende kwaliteit van Hella.
Ik zoek een 7 polige stekker met schuifstekkers
Deze stekkers hebben wij niet in ons assortiment, omdat deze in onze ervaring te vaak storing geven als er onverhoopt toch aan kabel getrokken zou worden.
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.