Velgen

Velgen

In deze categorie vindt u al onze velgen. Wij bieden een groot assortiment met diverse maten. Hulp met het vinden van de juiste velg bieden we u graag!

Notatie en aflezen van de maatvoering

De maten van een velg staan in de meeste ingeslagen op de velg. Echter is het aflezen daarvan niet altijd zo eenvoudig. In onze titels van de velgen staat de volledige maat van de velg beschreven. Met behulp van onze kennispagina kunt u de uitleg over de maatvoering van de velg vinden. De verschillende maten zijn van belang bij het kiezen van de juiste velg. In de omschrijving van alle banden zijn uitgebreidere specificaties zichtbaar, deze ter informatie en noodzakelijk voor het vinden van de juiste velg.

Kwaliteit

Wij leveren uitsluitend nieuwe velgen van A-merken, zoals Starco.

Klantenservice

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste velg. Precies om deze rede hebben we een kennispagina gemaakt, waar u zo goed mogelijk wordt uitgelegd hoe de maat van de banden en velgen is beschreven en hoe dit op uw velg genoteerd kan staan. Mocht u er via deze pagina nog niet uitkomen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor aanvullende hulp.

Artikelen 1 tot 32 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2