LED Verlichting aanhanger

LED Verlichting voor uw aanhanger? Bij Masta Aanhangwagens vindt u naast verlichting met de traditionele lichtbron ook een groot assortiment verlichting met LED als lichtbron. LED Achterlichten, breedtelichten, zijmarkering, kentekenverlichting, werklampen en contourverlichting. Scherp geprijsd en snel geleverd.

Producten 1 tot 60 van 135 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Aspock flexipoint breedtelicht wit LED 12V
  Waardering:
  100%
  € 10,29 € 8,50
 2. Tralert LED achterlicht VC-2001 links 200cm kabel
  Waardering:
  100%
  € 157,36 € 130,05
 3. LED mist achterlicht 100x80x25mm
  Waardering:
  100%
  € 12,83 € 10,60
 4. Fristom LED control box 7 polig
  Waardering:
  100%
  € 88,80 € 73,39
 5. Fristom LED control box 13 polig
  Waardering:
  70%
  € 103,55 € 85,58
60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina

Naast de traditionele lichtbron wordt de aanhanger LED verlichting steeds populairder. Bij Masta Aanhangwagens vindt u een uitgebreid assortiment. Wij helpen u graag aan LED verlichting voor uw aanhanger. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting is een lichtbron met verschillende voordelen. Ten opzichte van de traditionele gloeilamp heeft een LED lamp een langere levensduur. Meer branduren betekent minder vervangen, ofwel minder kosten! Naast dat de LED lamp meer branduren levert is een LED lamp een massief product en daardoor trilbestendig. Dit vergroot eveneens de levensduur van de LED lamp.

Niet alleen technisch is LED verlichting een sterker product, ook qua veiligheid scoort het beter. LED verlichting heeft fellere verlichting, wat resulteert in een betere zichtbaarheid en dit vergroot direct de veiligheid.

Naast deze praktische voordelen zien de LED lampen er ook erg chique uit op uw aanhangwagen.

Waarom veroorzaakt LED verlichting storingen?

Het CAN-bus systeem voert een constante controle uit op de aan te sturen stroomafnemers. De verlichting wordt hiermee ook gecontroleerd. Dit werk d.m.v. elektrische weerstand meting. Met gevolg dat de auto een storing zal aangeven op het moment dat een lamp defect is. Veel CAN-bus systemen controleren ook de verlichting van een aanhangwagen op het moment dat deze wordt aangekoppeld. Als u kijkt naar een achterlicht met gloeilampjes en een LED unit, kan een LED achterlicht tot wel 70% minder stroom afnemen (natuurlijk verschillende per model). Bij een LED achterlicht meet het CAN-bus systeem een lage weerstand, geeft vervolgens een storing aan in het voertuig waarna de verlichting in bijna alle gevallen niet juist meer functioneert. LET OP: In uiterste gevallen werkt de verlichting zelfs helemaal NIET meer.

Je kunt natuurlijk gewapend met een kniptang, een soldeerbout en krimpkous zelf aan de slag gaan en weerstanden inbouwen, maar dit vergt veel tijd en kost daarmee ook veel geld. Laat staan, de frustratie van al die kleine kabeltjes.

Overige producten LED verlichting

LED verlichting verbruikt minder stroom dan een traditionele lichtbron. Sommige auto's denken hierdoor dat de aanhangwagen geen verlichting heeft en geven een storing aan. Om deze storing tegen te gaan, bestaat er een processor, die ervoor zorgt dat de omzetting van de stroom naar de LED verlichting correct verloopt. Dit is de zogeheten DVA LED processor of the Fristom LED control box.

Eventueel benodigde kabels en stekkers voor uw aanhangwagen vindt u in de categorie kabels & stekkers die u kunt bereiken door hier te klikken.

Verloopstekkers voor 7 en 13 polige stekkers en stekkerdozen kunt u hier vinden.


LED Verlichting Aanhanger
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.