LED Verlichting

LED Verlichting

Naast de traditionele lichtbron wordt de aanhanger LED verlichting steeds populairder. In onze webshop bieden wij daarom naast verlichting met de traditionele lichtbron ook een groot assortiment verlichting met LED als lichtbron. Wij helpen u graag aan LED verlichting voor uw aanhanger.

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting is een lichtbron met verschillende voordelen. Ten opzichte van de traditionele gloeilamp heeft een LED lamp een langere levensduur. Meer branduren betekent minder vervangen, ofwel minder kosten! Naast dat de LED lamp meer branduren levert is een LED lamp een massief product en daardoor trilbestendig. Dit vergroot eveneens de levensduur van de LED lamp.

Niet alleen technisch is LED verlichting een sterker product, ook qua veiligheid scoort het beter. LED verlichting heeft fellere verlichting, wat resulteert in een betere zichtbaarheid en dit vergroot direct de veiligheid.

Naast deze praktische voordelen zien de LED lampen er ook erg chique uit op uw aanhangwagen.

Overige producten LED verlichting

LED verlichting verbruikt minder stroom dan een traditionele lichtbron. Sommige auto's denken hierdoor dat de aanhangwagen geen verlichting heeft en geven een storing aan. Om deze storing tegen te gaan, bestaat er een processor, die ervoor zorgt dat de omzetting van de stroom naar de LED verlichting correct verloopt. Dit is de zogeheten DVA LED processor of the Fristom LED control box.

Eventueel benodigde kabels en stekkers voor uw aanhangwagen vindt u in de categorie kabels & stekkers die u kunt bereiken door hier te klikken.

Verloopstekkers voor 7 en 13 polige stekkers en stekkerdozen kunt u hier vinden.

Producten 1-60 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Fristom breedtelicht FT-009C LED met korte houder per stuk
    Special Price € 12,38 € 10,23 Regular Price € 17,09

Producten 1-60 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren