Remkabels

Remkabels van uw aanhanger versleten of aan vervanging toe? Masta Aanhangwagens heeft een compleet assortiment aan remkabels voor uw geremde aanhangwagen. Let op de aansluitingen van de remkabels! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

24 producten

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. AL-KO remkabel oud
  Waardering:
  90%

  Vanaf € 27,35 € 22,60

 2. Knott remkabel nieuw
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 16,88 € 13,95

60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina

Remkabels en doorvoerkabels voor aanhanger assen

In deze categorie kunt u een grote verscheidenheid aan remkabels en doorvoerkabels vinden. Zowel remkabels van bekende merken zoals ALKO, Knott, BPW als universele remkabels. Alle remkabels die wij leveren zijn origineel en in geen enkel geval een imitatie product. Dit garandeert uitsluitend de beste kwaliteit remkabels van betrouwbare leveranciers. Naast remkabels vindt u ook doorvoerkabels in ons assortiment. Een doorvoerkabel gebruikt u ter vervanging van een draadeind. Het grote verschil met een standaard draadeinde is de flexibiliteit van een doorvoerkabel.

Waar op letten bij de aankoop van uw remkabel

Wanneer u een nieuwe remkabel nodig heeft is het praktisch om in eerste instantie naar het merk te kijken van de te vervangen remkabel. Ieder merk heeft namelijk zijn eigen maatvoeringen. Daarnaast kijkt u bij het uitzoeken van uw nieuwe remkabels naar de lengte van uw remkabels en de aansluitingen. Bij iedere remkabel worden de belangrijke maten duidelijk weergegeven. Zorg dat u uw te vervangen remkabel bij de hand hebt, zo kunt u het correcte model, maat en aansluiting bestellen. Bij de remkabels vindt u de afmetingen van diverse aansluitingen. Bij nieuwe modellen vindt u de afmetingen van de aansluiting remtrommel, aansluiting spreidslot en de aansluiting van de binnen en buitenkabel vernoemd. Bij oude modellen remkabels ziet u geen afmeting van de spreidslot aansluiting, deze is niet van toepassing door gebruik van een inhaakoog. Tevens kunt u bij iedere product kiezen uit verschillende lengtes. Hoe u de lengte kunt meten is zichtbaar op de afbeelding getoond bij de producten. B staat voor de lengte van de binnenkabel en A voor de lengte buitenkabel.

Waar op letten bij de aankoop van uw doorvoerkabel

Een doorvoerkabel is ter vervanging van een draadeind. Het verschil met een standaard draadeinde is de flexibiliteit van een doorvoerkabel. Bij het vervangen hiervan is het van belang dat u kijkt naar de afmetingen van de aansluitingen. Wanneer deze correct zijn is het merk niet van belang.

Voorkom meer schade, vervang de remkabels op tijd

Wij raden u van harte aan uw remkabels te vervangen zodra er sporen van slijtage of oxidatie, ofwel roest, zichtbaar zijn. Bij tijdige vervanging voorkomt u grotere schade aan andere onderdelen, zoals de wielrem van uw aanhangwagen. Door tijdige vervanging voorkomt u meer schade en de daardoor ontstane hogere kosten.

Vervangen Remkabels

De meeste remkabels kunnen eenvoudig vervangen worden, zonder dat de remtrommel van de aanhangwagen verwijderd hoeft te worden. Het kan echter bij oudere remkabels voorkomen dat de remtrommel wel gedemonteerd moet worden. Indien u de vervanging niet in eigen beheer kunt, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze monteurs.

Klantenservice

Heeft u vragen over de remkabels, hoe de juiste maat te bepalen of kunt u een product niet vinden, neem dan contact op met de klantenservice van Masta Aanhangwagens. Wij zoeken graag met u naar een geschikte remkabel voor uw aanhanger.


Aanhanger Remkabel
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.