Kentekenverlichting

Kentekenverlichting

Onderstaand ziet u ons assortiment kentekenverlichting. In het assortiment vindt u diverse modellen kentekenverlichting, alle lampen schijnen, zoals wettelijk verplicht, wit licht.

Wettelijke verplichting kentekenplaatverlichting

Alle aanhangwagens zijn verplicht kentekenplaatverlichting te voeren. Echter sommige achterlichten zijn voorzien van kentekenplaatverlichting, waardoor u geen losse verlichting hoeft te monteren op uw aanhangwagen. Bent u bezig met de complete achterverlichting van uw aanhangwagen is het dan ook handig u hier bewust van te zijn. U kunt dan nog een keuze maken uit kentekenplaatverlichting die geïntegreerd is in uw achterlicht of losse kentekenplaatverlichting. Heeft u reeds bestaande verlichting kijk dan goed of uw achterlicht niet al voorzien is van kentekenplaat verlichting, overbodige verlichting monteren is immers zonde.

Geen kentekenplaatverlichting geïntegreerd in uw achterlicht dan bent u verplicht losse kentekenplaatverlichting te voeren. Onderstaand kunt u een keuze maken uit diverse modellen. Let op dat bij de meeste lampen de kabel en bouten voor de montage niet inbegrepen zijn.

Klantenservice

Twijfelt u of uw achterlicht al voorzien is van kentekenverlichting, wilt u advies of heeft u vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt verlichtingsproduct.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren