Remtrommels

Remtrommels

Remtrommels

In deze categorie kunt u ons assortiment remtrommels vinden. Wij bieden u remtrommels van vele merken zoals, AL-KO, Knott, BPW, Peitz, Wap en Sleghl. Remtrommels zijn een belangrijk onderdeel van uw aanhangwagen. In de remtrommels bevinden zich de remvoeringen en wanneer deze niet meer goed werken of geheel versleten zijn kunnen deze schade aan de remtrommel veroorzaken. Ook wanneer de lagers kapot zijn kunnen deze schade aan de trommel veroorzaken. Het is daarom verstandig om de remvoeringen en lagers regelmatig te controleren. Om de kwaliteit van de remtrommels te waarborgen bieden wij uitsluitend orginele onderdelen van veelal Duits fabrikaat.

Opzoek naar de juiste remtrommel

Mocht er toch schade ontstaan aan uw remtrommel dient u deze te vervangen door een identieke trommel. Het domenteren van de huigide remtrommel en aan de hand daarvan opzoek gaan naar een identieke remtrommel in onze webshop is de gemakkelijkste methoden.Mocht u op deze wijze geen identieke remtrommel kunnen vinden, dan helpen wij u graag verder.

Hulp voor het vinden van de remtrommel

Natuurlijk helpen wij u graag bij het helpen van de juiste remtrommel. Voordat u contact met ons opneemt is het handig alvast enige gegevens bij de hand te hebben. Onderstaande gegevens zijn belangrijk;

• De gegevens op het typeplaatje van de as. (Het typeplaatje zit in de meeste gevallen midden onder de as).
• Het soort lagers dat in de trommel zit
• Het merk van de remtrommel
• De afmetingen van de remtrommel
• Indien aanwezig het gietnummer binnen in de trommel.

Heeft u deze gegevens of in ieder geval zo veel mogelijk van deze gegevens neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. Wij helpen u dan graag bij het zoeken naar een passend product.

Klantenservice

Heeft u vragen over de remtrommels of hulp nodig bij het vinden van de juiste remtrommel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan via de mail, martin@masta.nl, of telefonisch, 0413-472893

56 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

56 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren