Koppelingen

Koppelingen

De Masta webshop biedt een compleet assortiment aanhanger koppelingen aan. Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn bij de aanschaf van een nieuwe koppeling. Wilt u meer informatie over de werking van een koppeling? Kijk dan op onze uitgebreide pagina over de werking van een koppeling.

Merk

Een compleet assortiment wil ook zeggen dat er meerdere merken te krijgen zijn, zoals Alko, ALBE, Knott en Winterhoff koppelingen.

Soorten en maten

Naast het merk, bestaat een aanhanger koppeling in verschillende maten. Ten eerste is de draagkracht van de koppeling van belang. Aanhangwagen koppelingen verschillen van draagkracht, waar u naar dient te kijken. Ten tweede kijkt men naar de bevestigingsvorm van een koppeling. Deze kan namelijk rond en vierkant zijn, die ook nog eens van breedte kunnen verschillen. Daarnaast dient u eveneens te kijken naar de bevestigingsgaten. Deze kunnen horizontaal, verticaal of kruislings zitten. Het is daarom essentieel dat u voor uw aanhanger koppeling het merk, de bevestigingsvorm, draagkracht, afmetingen en de bevestigingsgaten controleert.

Klantenservice

Krijgt u de juiste koppeling niet gevonden of twijfelt u over welke koppeling u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice! Ons deskundig personeel helpt u graag in het vinden van de juiste en passende koppeling. Zodat u weer veilig de weg op kunt.