Neuswielen

Neuswielen

Onderstaand vind u ons assortiment complete neuswielen en steunwielen. Ook bieden we los klemmen en een groot assortiment aan losse onderdelen aan, denk bijvoorbeeld een los wiel. Ons assortiment complete neuswielen bestaat uit een grote verscheidenheid van verschillende modellen. Verscheidenheid vindt u in prijs, functies, soort banden, wel of geen kantelinrichting, wel of geen klapwiel en de natuurlijk de draagkracht. U kunt diverse merken, zoals AL-KO, Simol, Winterhoff en Masta eigen merk vinden in deze categorie. Daarnaast hebben we enkele budget vriendelijke universele modellen.

Gemak door het juiste neuswiel

Een steunwiel is een essentieel onderdeel van uw aanhanger als het gaat over gemak tijdens het aankoppelen en manoeuvreren. Een niet passend of versleten neuswiel kan u veel ellende opleveren. Daarnaast zorgt een degelijk, goed passend en werkend model voor veel gemak tijdens het manoeuvreren en aankoppelen van uw aanhangwagen. Van belang bij het zoeken naar een passend exemplaar is de draagkracht. Een zwaardere aanhangwagen zal over het algemeen zorgen voor zwaardere belasting dan een lichte aanhangwagen. Maar denk bij aanschaf van een neuswiel niet alleen aan uw aanhangwagen zelf, maar ook aan het gebruik van uw aanhangwagen. Wat is het gebruiksdoel van uw aanhanger, is de aanhanger doorgaans zwaar geladen, kunt u uw aanhangwagen direct aankoppelen of moet u de aanhangwagen veel met de hand manoeuvreren.

Klem of automaat

In onze webshop kunt u direct bij de namen van de producten zien met welke bevestiging u te maken heeft. Staat er automaat bij dan is dit een neuswiel wat direct aan de dissel gemonteerd zit. Bij deze neuswielen draait het wiel van het neuswiel namelijk automatisch mee omhoog en hoeft u dit niet handmatig door middel van de neuswielklem omhoog te brengen.

Klantenservice

Let bij aanschaf van een nieuw neuswiel of steunwiel op de draagkracht. Bij de keuze voor een te licht model kunnen wij de veiligheid en levensduur van het neuswiel niet garanderen. Twijfelt u, neem dan geen risico en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om een geschikt product te vinden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om bij ons in de winkel langs te komen om de verschillende modellen te vergelijken. Als u uw aanhangwagen of caravan meebrengt, dan kijken we graag samen met u wat de beste optie is.

 

52 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Winterhoff neuswiel vast rond 48 mm
  Waardering:
  90%
  Special Price € 15,05 € 12,44 Regular Price € 30,25
 2. Universeel neuswiel automaat 200x60 mm 200 kg
  Waardering:
  100%
  Special Price € 36,30 € 30,00 Regular Price € 48,40

52 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren