Paardentrailers

Anssems PTH, de moderne paardentrailer van Anssems

Anssems presenteert met de nieuwe PTH paardentrailers een moderne lijn met nieuwe kwaliteitsnormen op het gebied van geluidsreducering, aerodynamica, ergonomie en kwaliteit. Zo zijn de trailers gemaakt met de nieuwste polymeertechnoligie, die 100% houtvrij is. Het moderne design zorgt voor de beste aerodynamica en minimaliseert zo rijgeluid en branstofverbruik. De lage laadvloer in combinatie met de grote achterklep zorgt voor een lage en geleidelijke inloop. De vloer en zijwandafwerking zorgen voor een stressvrij transport voor uw paarden. Voor advies kunt u contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens.

De Henra paardentrailer, veelzijdig & degelijk!

De Henra paardentrailers zijn zeer degelijk, sterk en robuust. Uitgerust met een compleet standaard pakket. Daarnaast is het mogelijk om de Henra paardentrailers volledig naar eigen smaak aan te passen met tal van opties. Bij de standaard uitrusting kunt u denken aan bijvoorbeeld een uitneembaar tussenschot, in hoogte verstelbaar panieksluiting en uitzetramen met tralies.

De Henra paardentrailers zijn beschikbaar vanaf 1.5 paards 304x130x235cm t/m 2 paards XXL 402x170x235cm. Tevens kunt u bij verschillende maten zelf het bruto laadvermogen kiezen en of u gaat voor een houten of aluminium opbouw. Dit zorgt ervoor dat u uw paardentrailer volledig naar eigen wens kunt samenstellen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens. Al 35 jaar aanhangwagen en paardentrailer expert. U vindt meer informatie in de folder van Henra