Paardentrailers

Masta Aanhangwagens levert paardentrailers van Anssems en Henra, twee merken die een degelijke kwaliteit aan trailers bouwen. Mocht u vragen hebben over de materiaalkeuze van een trailer, neem gerust contact op met onze klantenservice! Masta aanhangwagens levert paardentrailers van Anssems en Henra.

Paardentrailers Anssems en Henra
Een veel voorkomende aanhangwagen in zowel de particuliere- als de zakelijke tak zijn paardentrailers. De paardensport is groot en om uw paard veilig op locatie te krijgen is een goede paardentrailer van groot belang. De keuze voor een bepaalde paardentrailer is niet eenvoudig. Afmetingen, mogelijke opties, comfort en gewicht zijn allemaal zaken die een belangrijke rol spelen bij de keuze van de juiste paardentrailer. Zo is een paardentrailer met een ruime keus aan opties en accessoires flink te personaliseren en samen te stellen speciaal voor jouw paard.

Naast de opties is eveneens de keuze voor het materiaal van belang. Zo zijn paardentrailers verkrijgbaar in hout, aluminium en polyester, met ieder zijn voor- en nadelen. Zo kan het hout van een paardentrailer op ten duur rot worden, wat een aluminium en polyester trailer niet hebben. Mocht je echter schade hebben aan een polyester trailer, is dat veel lastiger te repareren dan een houten trailer.

Anssems PTH, de moderne paardentrailer van Anssems

Anssems presenteert met de nieuwe PTH paardentrailers een moderne lijn met nieuwe kwaliteitsnormen op het gebied van geluidsreducering, aerodynamica, ergonomie en kwaliteit. Zo zijn de trailers gemaakt met de nieuwste polymeertechnoligie, die 100% houtvrij is. Het moderne design zorgt voor de beste aerodynamica en minimaliseert zo rijgeluid en branstofverbruik. De lage laadvloer in combinatie met de grote achterklep zorgt voor een lage en geleidelijke inloop. De vloer en zijwandafwerking zorgen voor een stressvrij transport voor uw paarden. Voor advies kunt u contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens.

De Henra paardentrailer, veelzijdig & degelijk!

De Henra paardentrailers zijn zeer degelijk, sterk en robuust. Uitgerust met een compleet standaard pakket. Daarnaast is het mogelijk om de Henra paardentrailers volledig naar eigen smaak aan te passen met tal van opties. Bij de standaard uitrusting kunt u denken aan bijvoorbeeld een uitneembaar tussenschot, in hoogte verstelbaar panieksluiting en uitzetramen met tralies.

De Henra paardentrailers zijn beschikbaar vanaf 1.5 paards 304x130x235cm t/m 2 paards XXL 402x170x235cm. Tevens kunt u bij verschillende maten zelf het bruto laadvermogen kiezen en of u gaat voor een houten of aluminium opbouw. Dit zorgt ervoor dat u uw paardentrailer volledig naar eigen wens kunt samenstellen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens. Al 35 jaar aanhangwagen en paardentrailer expert. U vindt meer informatie in de folder van Henra

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.