Huur eenvoudig een aanhangwagen bij Masta Aanhangwagens!

Enkelasser

Enkelasser

Enkelasser bakwagen die zonder BE rijbewijs gereden mag worden.

Tandemasser

Tandemas

Tandemas bakwagen met hoger draagvermogen.

Plateauwagen

Plateauwagen

Vanaf de zijkant laden en lossen op een grote plateauwagen.

Kipper

Kipper

Achterwaarts kippen voor het eenvoudig lossen van zand of puin.

Huif aanhangwagen

Huif

Eenvoudig uw lading droog vervoeren.

Gesloten aanhangwagen

Gesloten

Dichte aanhangwagen met 2 achterdeuren die op slot kan.

Motortrailer

Motortrailer

Eenvoudig 1 of 2 motoren vervoeren op een motortrailer.

Autoambulance

Autoambulance

Eenvoudig een auto vervoeren op een autoambulance.

Schamelwagen

Schamelwagen

Grote en lange lading vervoeren op een schamelwagen.


Algemene Informatie

- Ophalen maandag t/m vrijdag: tussen 8:00 en 17:00 uur.
- Ophalen zaterdag: tussen 8:00 en 12:00 uur.
- Terugbrengen: iedere dag tot 22:00 uur. Ook op zondag!
- Bij het ophalen van een aanhangwagen een geldig rijbewijs meebrengen.
- U betaalt per kalenderdag, niet per 24 uur. Tijdig reserveren is aanbevolen! Geen borg!
- Ophalen en terugbrengen te Sint-Oedenrode.


Beoordeel Masta Aanhangwagens op huren.nl

Zo koppel je een aanhangwagen aan!

Terugbrengen aanhangwagen buiten openingstijden.

Hoe werkt een spanband?

Lading Bevestiging: Net, Gaasdoek of Vlakzeil?Reserveer hier direct uw aanhangwagen!

Controleer de beschikbaarheid en reserveer direct!Een aanhanger huren, ideaal en goedkoop

Als u voor uw bedrijf, of als particulier slechts af en toe een aanhanger nodig hebt, dan kan huren een uitstekende optie zijn. Een aanhanger huren heeft als voordeel dat deze u alleen geld kost tijdens een door uzelf te kiezen periode van een dagdeel, een dag of meerdere dagen waarin u de aanhanger gebruikt. Daarnaast hoeft u ook geen plaats te creëren om de aanhangwagen permanent te kunnen stallen. Zo bespaart u door een aanhangwagen te huren geld en ruimte bij uw huis of bedrijfspand. Moet u een enkele maal bouwpuin, tuinafval of goederen vervoeren, dan kunt u een aanhanger huren die precies geschikt is voor het door uw gewenste doel. Ook als u veel of grote dingen over de weg moet transporteren, zijn er bij Masta extra ruime modellen te huur zoals onder meer een tandemasser, autoambulance, een motorentrailer of een schamelwagen. Zo kan het huren van een aanhangwagen u tijd, geld en ruimte besparen. Masta Aanhangwagens is een familiebedrijf met ruim 30 jaar expertise in de verkoop en verhuur van eersteklas aanhangwagens.


Altijd voor iedere klus de juiste aanhangwagen huren

Met 35 aanhangwagens in de verhuur bezit Masta Aanhangwagens een zeer ruim en divers aanbod aan aanhangwagens. U kunt er dus vanuit gaan dat u altijd een passende aanhangwagen vindt voor uw klus. Een aanhangwagen huren kan al vanaf een klein bedrag per dag. Al vanaf €10,- per dag huurt u een zeer multifunctionele enkelas bakwagen bij Masta. Daarnaast kunt u altijd een technisch perfect onderhouden aanhangwagen verwachten zodra u deze huurt en wij verzekeren u dat u met onze aanhangwagens veilig de weg op kunt. Of u nu huisraad, bedrijfsmiddelen, motors, fietsen of vakantiebagage wilt vervoeren, als u tijdig reserveert, hebben wij altijd een aanhangwagen voor u klaarstaan waarmee u op alle fronten goed uit de voeten kunt. Zo kunt u vlot en praktisch uw tuin opruimen, verhuizen, met veel bagage op vakantie gaan of goederen voor uw bedrijf vervoeren. In ons assortiment vindt u onder andere praktische enkel- of tandemassers, plateauwagens, kippers, motortrailers, aanhangers met huif en gesloten modellen voor extra veilig en droog vervoer van uiteenlopende zaken. Zo kunt u bij Masta altijd voor iedere klus precies de juiste aanhangwagen of trailer huren. Hierbij mag u rekenen op goedgekeurd, onderhouden en technisch hoogwaardig materiaal dat u niet in de steek zal laten en tegen een stootje kan.


Probleemloos voor een scherpe prijs een aanhangwagen reserveren

Masta is al ruim 35 jaar expert op het gebied van aanhangwagen verhuur. Een aanhanger huren bij Masta betekend dat u zorgeloos en voor een scherpe prijs profiteert van de voordelen van een topproduct waarmee u uw spullen veilig en onbeschadigd over de weg kunt vervoeren. Een aanhanger huren is bij Masta zo voordelig dat het interessant blijft om deze geregeld te huren, hierdoor hoeft u thuis geen aanhanger te stallen. Op de website van Masta kunt u snel en eenvoudig online een door uw gewenst model reserveren. U navigeert naar de door u gewenste aanhangwagen en vult het contact formulier in. Vervolgens ontvangt u een bevestiging email zodra uw aanvraag verwerkt is. Mocht de aanhangwagen niet meer beschikbaar zijn, nemen we altijd even contact met u op om te zoeken naar een passende oplossing. Via de handige chat functie op de website is het reserveren van een aanhangwagen ook mogelijk, ons personeel kan direct kijken of de door u gewenste aanhangwagen beschikbaar is. Ook telefonisch een aanhangwagen huren behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u liever persoonlijk langskomt om onze aanhangwagens met eigen ogen te zien en te vergelijken, dan bent u vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze vestiging in Sint-Oedenrode (in de buurt van Eindhoven). Hier zijn onze professionele medewerkers u graag van dienst met een goed advies. Voor de huur van een aanhanger die past bij uw specifieke doel vinden we samen altijd een perfecte oplossing in ons ruim opgezette assortiment. Wij zien uw reservering graag tegemoet en we zorgen ervoor dat de door u gehuurde aanhangwagen tijdig voor u klaarstaat zodat u direct aan kunt rijden en aan uw klus kan beginnen!

loader
Bezig met laden...