2019 Eindejaars Actie! Op elke Hulco aanhangwagen besteld in 2019 krijgt u gratis een DoubleLock onderbouwslot gemonteerd! *Geldig t/m 31/12/2019

Sluitingen

Bij Masta Aanhangwagens bieden wij een breed assortiment aan sluitingen aan. Denk hierbij aan klepsluitingen en deursluitingen, maar ook aan trekgrendels en hoeksluitingen. Ook bieden wij alle benodigdheden hier omheen aan, deze vindt u in de categorie "Overige Sluitingen". Krijgt u de juiste sluiting niet gevonden? Neem contact op met onze klantenservice! Wij helpen u graag bij het vinden van de juist sluiting.
 
 
 


Bordsluitingen

Hierin vindt u de sluitingen gebruikt om het sluiten van verschillende borden. Denk hierbij aan de schotten van een plateauwagen, de klep van een paardentrailer of de achterklep van een bakwagen.

Deursluitingen

Hier vindt u alle sluitingen gebruikt op verschillende deuren. Denk hierbij aan de deur van een caravan of de deur van een paardentrailer. Daarnaast vindt u hier containersloten en inbouwsloten. Ook een bakslot en verschillende sluitingen voor boxen en kisten vindt u hier.

 

Trekgrendels

Trekgrendels oftewel veersluiting genoemd vindt u hier in verschillende maten. Zeer breed gebruikte sluiting. Geschikt voor gebruik op aanhangwagen, maar ook voor talloze andere toepassingen.

Overige Sluitingen

Hier vindt u alle overige sluitingen en de daarbij verschillende toebehoren. Denk aan beugelsluitingen, haaksluitingen, karabijnsluitingen, tuimelsluitingen, excentersluitingen, opschroefogen, borgveren, spanhaken en verschillende krammen. Al uw overige oplossingen vindt u hier.

 

Sluiting aanhanger