Machinetransporters

Machinetransporters

Een Machinetransporter aanhangwagen is essentieel voor het vervoeren van rijdend materieel zoals minigravers, knikladers grasmaaiers. Met behulp van een goede machinetransporter kunt u eenvoudig en snel uw machine laden en veilig vervoeren naar de bestemming.

Machinetransporters kunnen naast oprijplaten ook geleverd worden met een oprijklep. Dit zorgt er voor dat het aanzienlijk eenvoudiger laden van de machine. Met een brede oprijklep is de kans vele malen kleiner dat de machine met een of meerdere wielen naast de rijplaat terecht komt. Hier door is de kans op ongelukken bij het laden of lossen van uw machine een stuk kleiner. Daarnaast zorgt de steun onder de oprijklep er voor dat de aanhangwagen tijdens het laden en lossen automatisch ondersteund kan worden.

De transporters met de laadvloer tussen de wielen hebben een extra lage laadvloer, waardoor bijvoorbeeld grasmaaiers met een lage bodemvrijheid ook zonder problemen geladen kunnen worden. Dit voorkomt schade aan uw kostbare machines. Het goed vast zetten van de machines tijdens het transport is natuurlijke essentieel om ongelukken en schade aan de machine te voorkomen. Daarom zijn standaard alle machinetransporters voorzien van ruim voldoende bindhaken.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren