Machinetransporters

Op zoek naar een machinetransporter? Masta Aanhangwagens levert aanhangwagens specifiek voor het vervoeren van machines met wielen of rupsbanden. Denk hierbij aan een graafmachine, minikraan, heftruk, grasmaaier, rupskraan of een hoogwerker. Voor advies kunt u contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens!

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorterenEen Machinetransporter aanhangwagen is essentieel voor het vervoeren van rijdend materieel zoals minigravers, knikladers of grasmaaiers. Masta is trots dealer van: Hulco, Henra en Vlemmix machinetransporters.

Machinetransporters worden standaard geleverd met een oprijklep. Met een brede oprijklep komt uw machine niet meer naast een oprijplaat met zijn wielen. Hierdoor is de kans op ongelukken bij het laden of lossen van uw machine een stuk kleiner. Daarnaast zorgt de steun onder de oprijklep er voor dat de klep en aanhangwagen automatisch worden ondersteund.

De transporters met de laadvloer tussen de wielen hebben een extra lage laadvloer, waardoor bijvoorbeeld grasmaaiers met een lage bodemvrijheid ook zonder problemen geladen kunnen worden. Het goed vast zetten van de machines tijdens het transport is natuurlijk essentieel. Daarom zijn standaard alle machinetransporters voorzien van ruim voldoende bindhaken en bindmogelijkheden.