Plateauwagens

Een plateauwagen is te herkennen aan de wielen die zich onder de laadvloer bevinden. Het grote voordeel van een plateau aanhangwagens is daarom ook het grote laadoppervlak. Een plateauwagen is gemakkelijk te laden met een heftruck, mede door de zijwanden die neerklapbaar zijn. Voor advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Producten 1 tot 60 van 84 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Anssems PSX 2500kg 325x178cm
  Waardering:
  100%
  € 3.805,45 € 3.145,00
60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina

De juiste plateauwagen voor je klus

Voor je hobby of je werk vervoer je regelmatig materialen met veel volume en gewicht. Je bent in het bezit van een robuuste auto die met gemak een grote aanhangwagen kan trekken. Niemand hoeft je duidelijk te maken hoe je op een veilige manier je lading moet vervoeren. Als je op zoek bent naar een solide aanhangwagen waar je nog jaren profijt van hebt, kijk dan eens in het assortiment van Masta Aanhangwagens. We hebben diverse plateauwagens van gerenommeerde merken. We leveren ze in verschillende maten en gewichtsklassen en voorzien ze graag van nuttige accessoires zodat je veilig en verantwoord de weg op kunt.

Een plateau aanhangwagen in verschillende maten en gewichtsklassen

Bij een plateauwagen vind je de wielen onder de laadvloer. Dit heeft als voordeel dat je het gehele laadoppervlak kunt gebruiken. Dit werkt efficiënt en kosteneffectief. Masta Aanhangwagens heeft in zijn assortiment plateau aanhangwagens van Nederlandse topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Anssems, Henra en Hulco. Aanhangwagens van deze merken kenmerken zich door een zeer solide constructie en een lange levensduur. Deze eigenschappen maakt ze zeer geliefd bij professionals die dagelijks de weg op moeten om hun ladingen op tijd en in goede conditie af te leveren. Wij leveren zowel geremde als ongeremde plateauwagens. Een ongeremde plateauwagen hoeft geen eigen kenteken te hebben. Dit is wel het geval bij een geremde plateauwagen. Wij leveren plateauwagens in de gewichtsklassen tot 1000 kg, tot 2000 kg, tot 2500 kg, tot 3000kg en tot het maximale gewicht van 3500 kg. De maximale lengte van de grootste aanhangwagens uit onze collectie bedraagt ruim zes meter.

Handige accessoires voor je plateauwagen

Als je wilt weten welk merk voor jou het beste is, kun je de volgende stelregels aanhouden. Over het algemeen zijn plateauwagens van Anssems zowel geschikt voor hobbymatig als professioneel gebruik. De LT-serie is ontworpen voor incidenteel gebruik, terwijl professionals die hun plateauwagen regelmatig nodig hebben, beter kunnen kiezen voor de robuustere PSX-serie. Ben je van plan je plateauwagen intensief te gebruiken, kijk dan zeker in de collectie van Henra. Henra plateauwagens hebben een zwaardere uitvoering en in staat om ook de zwaardere ladingen veilig te vervoeren. Wie behoefte heeft aan een plateauwagen waarmee hij de zwaarste ladingen verantwoord kan vervoeren, kan het beste kiezen voor het merk Hulco. Als je besluit om een plateauwagen te kopen, kijk dan ook zeker naar handige accessoires zoals een huif, opzetborden, extra schokbrekers, een gemonteerd reservewiel of verschillende maten afdekzeil.

Service, advies en assortiment bij Masta Aanhangwagens

Als je een plateauwagen aanschaft via Masta Aanhangwagens, houden we je continu op de hoogte van de te verwachten levertijd. Wil je jouw plateauwagen uitbreiden met accessoires en hebben we deze op voorraad, dan kun je tot 16.00 uur je bestelling plaatsen om ze de volgende dag te ontvangen. Misschien weet je niet exact welke plateauwagen voor jou het meest geschikt is. Neem gerust contact op met onze productspecialisten. Vanuit hun jarenlange praktijkervaring zijn ze als geen ander in staat om jouw behoeften af te stemmen op een concreet aanbod.

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.