Plateauwagens

Plateauwagens

De plateauwagen is te herkennen aan de wielen die zich onder de laadvloer bevinden. Dit in tegenstelling tot een bakwagen waarbij de wielen naast de laadvloer zitten. Het grote voordeel van plateau aanhangwagens ten opzichte van een bakwagen is daarom ook het grote laadoppervlak. De plateau aanhangwagen is daarom gemakkelijk te laden met een heftruck, mede door de zijwanden die neerklapbaar zijn. De plateauwagen is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen en daarom wordt de plateauwagen veel gebruikt door bouwbedrijven en hoveniers.

Opties Plateau Aanhanger

De plateauwagens van Masta Aanhangwagens zijn verkrijgbaar in enkelas en in tandemas uitvoering. Naast de zeer complete standaard uitvoeringen kunt u de plateau aanhangwagen uitbreiden met diverse opties. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Voorrekken
  • Huif
  • Vlakzeil
  • Loofrekken
  • Asschokbrekers

Er zijn veel opties mogelijk en de meeste staan aangegeven. Mocht er een bepaalde optie niet tussen zitten kunt u ons altijd even met ons contact opnemen. We kunnen dan samen met u kijken wat er mogelijk is en naar uw wens de plateauwagen samenstellen zodat hij perfect aansluit bij uw werkzaamheden.

Plateau aanhangwagen kopen

Een plateau aanhanger moet niet alleen praktisch zijn, maar vooral ook stevig. Het is dus erg belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. De plateauwagens die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichtsklasse. Met lengtes van meer dan 6 meter tot aan het maximale gewicht van 3500kg is er voor elke klus wel een plateauwagen verkrijgbaar. Een plateau aanhangwagen kopen bij Masta Aanhangwagens geeft u de zekerheid van een kwalitatieve betrouwbare platte aanhanger.

Onderhoud plateauwagen

Heeft u een plateau aanhanger die u regelmatig gebruikt? Dan raden wij aan om uw plateau aanhanger jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Masta Aanhangwagens kan dit voor u uitvoeren. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen, repareren en onderhoud van aanhangwagens hebben wij de kennis en apparatuur in huis voor alle onderhoud- en montage werken. Daarnaast krijgt u bij aankoop van een nieuwe geremde aanhangwagen uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij Masta Aanhangwagens.

MASTA Aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist van Brabant. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A50, afslag 9 bij Bedrijventerrein “de Kampen” in Sint-Oedenrode.

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren