Plateauwagens

Een plateauwagen is te herkennen aan de wielen die zich onder de laadvloer bevinden. Het grote voordeel van een plateau aanhangwagens is daarom ook het grote laadoppervlak. Een plateauwagen is gemakkelijk te laden met een heftruck, mede door de zijwanden die neerklapbaar zijn. Voor advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

57 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

57 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plateau aanhangwagen kopen

Een plateau aanhanger moet niet alleen praktisch zijn, maar vooral ook stevig. Het is dus erg belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. De plateauwagens die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichtsklasse. Met lengtes van meer dan 6 meter tot aan het maximale gewicht van 3500kg is er voor elke klus wel een plateauwagen verkrijgbaar. Een plateau aanhangwagen kopen bij Masta Aanhangwagens geeft u de zekerheid van een kwalitatieve betrouwbare platte aanhanger.

Masta Aanhangwagens heeft plateauwagens van verschillende fabrikanten in het assortiment, zodat we u altijd een passende aan kunnen bieden. Wij hebben bijvoorbeeld de Nederlandse kwaliteitsmerken Anssems, Henra en Hulco in het programma.