Oploopremmen

Oploopremmen

Oploopremmen

In deze catergorie kunt u alle oploopremmen vinden voor uw geremde aanhangwagen. Staat uw oplooprem er niet tussen of ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op!

De oplooprem kan als bedieningsapparaat van het remsysteem gezien worden. Door het afremmen van het trekkende voertuig wordt aan het koppelpunt een disselkracht opgewekt, waardoor de oplooprem in werking komt. De eerste druk wordt opgevangen door de oploopdemper, die ervoor zorgt dat de aanhangwagen gelijkmatig afremt. De trekstang, die om de demper gemonteerd is, wordt tegen de remmende werking in naar achteren geduwd en oefent een kracht uit op de overbrengshevel. Deze hevel zorgt ervoor dat de duwende kracht omgezet wordt in een trekkende kracht. Via de remstang en de remkabels wordt deze trekkende kracht een remmende kracht van de wielrem, waardoor wielen geremd worden.

Klik hier voor meer informatie over oploopremmen.
Meer informatie over het aflezen van een Knott typeplaatje vindt u hier.

Klantenservice

Kunt u het juiste product niet gevonden krijgen of heeft u vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen u graag bij het vinden van uw gewenste product.

57 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. AL-KO Oplooprem 251S 1637 2051 V-dissel bovenmontage
    Aanbiedingsprijs € 359,98 € 297,50 Normale prijs € 421,78

57 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren