Sets & Balken

Sets & Balken

Onderstaand vindt u ons assortiment verlichtingsbalken en magnetische lampen sets. Alle sets hebben een goede prijs – kwaliteit verhouding en zijn voor diverse doeleneinden te gebruiken.

Verlichtingsbalken

Het assortiment bij staat uit twee soorten verlichtingsbalken. De balken die uitschuifbaar en waar de verlichting op een metale balk zijn gemonteerd en de balken met een vaste maat waarbij de verlichting op een kunstof bak gemonteerd is.

Om de juiste keuze voor een verlichtingsbalk te maken is het van belang dat u kijkt naar de gebruiksdoeleinden die u voor ogen heeft. Een uitschuifbare balk kan erg praktisch zijn als u de balk op diverse aanhangwagens of boottrailers wilt gebruiken. Monteert u de balk echter op één aanhangwagen dan is dit minder van belang. Tevens kunt u de materiaalkeuze van de balk mee laten wegen in uw keuze. Kijk voor uzelf welk materiaal uw voorkeur heeft. Als laatste kunt u de keuze ook baseren op de lichtbron. U heeft keuze uit een traditionele gloeilamp of de vernieuwende ledverlichting.

Magnetische lampen sets

Naast verlichtingsbalken hebben wij ook magnetische lampen in ons assortiment. Deze lampen worden veelal gebruikt als tijdelijke verlichting. Bijvoorbeeld bij kapotte verlichting of als u bezig bent met het reparen of oplappen van een oudere aanhangwagen, waarbij de verlichting niet naar behoren functioneert. Deze lampen kunt u snel en simpel op verschillende aanhangwagens monteren. U kunt kiezen voor een verlichtingsset met gloeilampen of een set met ledverlichting. Beide zijn van goede kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Let wel op dat bij deze verlichtingsset geen reflector inbegrepen zit. De reflector van uw te vervangen verlichting moet nog op de aanhangwagen gemonteerd zitten of u kunt kiezen een tijdelijke reflector te plaatsen.

Klantenservice

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een passend product of heeft u nog vragen over het door u gekozen product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren