Gesloten

Binnen de gesloten aanhangers maken we onderscheid tussen verschillende soorten en toepassingen aanhangwagens. Bij het uitzoeken van het juiste model voor uw, is het belangrijk eerst goed te overwegen waar de aanhangwagen voor gebruikt gaat worden. Wij hebben allerlei soorten, maten en merken gesloten aanhangers te koop.

Bagagewagens

Gaat u de aanhangwagen gebruiken als vakantie aanhangwagen, om bagage mee te nemen naar de vakantie bestemming, dan is de bagagewagen een logische keuze. Deze relatief compacte aanhangwagen zijn speciaal voor deze toepassing ontwikkeld. Door de relatief lage opbouw vangt deze aanhangwagen veel minder wind dan een normale gesloten aanhanger. Door het scharnierende deksel is het mogelijk om de bagagewagen bijzonder efficient in te laden.


In de meeste gevallen is een bagagewagen uitgevoerd als enkelasser. Anssems bagagewagen zijn dan nog in verschillende as configuraties leverbaar. Je kunt namelijk kiezen voor een ongeremde 500kg uitvoering. Deze lagere maximum belasting zorgt er voor dat de aanhangwagen ook bij een relatief laag gewicht soepel zal veren. De tweede optie is een ongeremde 750kg variant. Het is van belang om te kijken of de trekkende auto daadwerkelijk 750kg ongeremd mag trekken. Mag de auto minder trekken, dan is optie drie wellicht interessant, namelijk 750kg geremd. Dit is een erg gunstige gewichtsklasse, omdat dit altijd met een B rijbewijs bestuurd mag worden en door vrijwel iedere auto getrokken mag worden. Daarnaast zorgt een geremde uitvoering natuurlijk voor extra veiligheid, omdat de aanhangwagen tijdens het remmen van de auto mee zal remmen. Daarnaast is het natuurlijk erg handig om over een handrem te beschikken.


Naast de relatief klein bagagewagens bouwt Anssems op dezelfde bouwwijze ook grotere aanhangwagens, die een mooie middenweg vormen tussen de kleine bagagewagen wagens en de grotere gesloten wagens. Deze gaan tot een maximale afmeting van 301x151x188cm. Deze zijn net als de kleine bagage aanhangers voorzien van een scharnierend deksel en een volledig aluminium opbouw.

Dichte aanhanger

Voor zakelijk gebruik is een bagagewagen in de meeste gevallen te klein. Het is dan beter om te kiezen voor een gesloten aanhanger. Deze zijn leverbaar in zeer uiteenlopende maten. Bij Henra heb je bijvoorbeeld keuze uit lengte maten van 265cm tot maar liefst 465cm. Ook voor de breedte zijn er diverse opties, namelijk 138cm, 158cm en 183cm. Wat de hoogte kun je kiezen uit 160cm, 190cm en 220cm.

Een gesloten aanhangwagen kun je nog met verschillende opties uitvoeren om voor iedere toepassing de juiste aanhanger samen te stellen. Zo is het mogelijk om de achterdeuren te vervangen door een klep of zelf door een vast wand met een loopdeur. Ook kan de zijwand aangepast worden met bijvoorbeeld een zijdeur of verkoopklep. Ook voor de lading bevestiging en beveiliging heb je nog diverse opties.

De asconfiguratie bij de gesloten aanhangers is ook zeer divers te noemen, dit loopt uit een van ongeremd enkelas tot geremde drie assers. Maximum massa's variëren daar mee van 750kg tot 3500kg.

Daarnaast komen de gesloten aanhangwagens van Henra in aanmerking van Energie Investeringsaftrek. Daar door is het zakelijk extra interessant om een gesloten aanhanger van Henra aan te schaffen!

Mobiele faciliteiten

We hebben van twee verschillende merken mobiele faciliteiten in het programma. Namelijk van Anssems de PTS 1400. Dit is een beproefde schaftwagen. Deze word onder andere door een van Europa’s grootste verhuurbedrijven grootschalig ingezet. Deze zeer complete schaftwagen valt daarnaast op door een zeer scherpe prijsstelling.

Naast de standaard wagen van Anssems hebben we ook de mobiele faciliteiten van ALRO in het programma. Deze wagens zijn in een aantal standaard uitvoeringen leverbaar, maar deze kunnen ook naar wens samengesteld worden.

52 producten

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Anssems GT 750 HT 201x101x48cm Bagagewagen
  Waardering:
  100%
  € 1.917,85 € 1.585,00
 2. Anssems GTB 1200 HT 251x126x48cm Bagagewagen
  Waardering:
  100%
  € 2.958,45 € 2.445,00
 3. Masta TentTrailer

  Van € 3.599,30 € 2.974,63

  Aan € 10.130,58 € 8.372,38

60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.