Achterlicht Aanhanger

In ons ruime assortiment bieden wij een grote verscheidenheid aan achterlichten voor uw aanhangwagen, caravan of boottrailer. Zo beschikken we over een groot divers assortiment universele achterlichten, maar ook achterlichten horende bij een bekend merk zoals Hella, Aspock, Radex, SAW en Fristom.

Producten 1 tot 60 van 124 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Aspock Multipoint 1 achterlicht
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 15,90 € 13,14

 2. Aspock Multipoint 2 achterlicht
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 17,05 € 14,09

 3. Radex 5001 achterlicht
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 7,67 € 6,34

60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina

Waar op letten bij een nieuw achterlicht?

Van belang bij het zoeken van een achterlamp voor uw aanhanger is natuurlijk het model en de afmetingen. Wanneer u uw lamp vervangt kunt u kiezen voor exact hetzelfde model, mocht deze niet in onze webshop staan, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook kiezen voor andere achter verlichting, omdat u deze mooier, praktischer of veiliger vindt.

Waar u op kunt letter bij het uitzoeken van nieuwe verlichting, naast het model en de afmetingen, is de aansluiting. Er zijn achterlichten die intern worden aangesloten met bijvoorbeeld schuifstekkertjes. Er zijn echter ook diverse achterlichten met snelaansluitingen. Het voordeel van de snelaansluitingen is dat deze, zoals het woord als zegt, snel zijn aan te sluiten. Echter zijn er verschillende snelaansluitingen. Zo is er van Aspock de 5 polige aansluiting maar ook een 6/8 polige aansluiting. Deze aansluiting noemt men de 6/8 polige aansluiting, omdat er plaats is voor 8 polen, maar er meestal maar 6 gebruikt worden. Daarnaast zijn er nog diverse andere snelaansluiting standaarden. Het is dus van belang goed te kijken of u voor de juiste snelaansluiting kiest. Mocht u twijfelen over welke aansluiting u nodig heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Lichtbron

Daarnaast kunt u kiezen voor een traditionele lichtbron of de steeds populairder wordende LED-verlichting. LED-verlichting heeft ten opzichte van traditionele lichtbronnen verschillende voordelen zoals, meer branduren, het is een massief product waardoor ledverlichting niet snel kapot springt of breekt en LED verlichting wordt minder warm. Daarnaast zijn veel led lampen geschikt voor verschillende voltages. Zo zijn bijvoorbeeld de Fristom achterlichten geschikt voor 9 volt tot en met 33 volt. Hier door kunt u probleemloos een aanhangwagen gebruiken achter een personenauto maar ook achter een met 24 volt uitgevoerde terreinauto of vrachtauto.

Aspock Multipoint

Aspöck is in 1977 opgericht als fabrikant van verlichting systemen voor agrarische voertuigen. In 1996 werden de eerste achterlichten voor aanhangwagens geproduceerd. De Multipoint 1 werd ook in 1996 voor het eerst geproduceerd. Ondertussen is Aspock niet meer weg te denken uit de aanhangwagen, caravan, boottrailer, paardentrailer of camper branche. Vrijwel alle grote aanhangwagen fabrikanten kiezen voor Aspock Multipoint achterlichten. Of het nu gaat om een Anssems, Hapert, Saris, Vlemmix, Atec, Eduard, Hulco of Rebel aanhangwagen, ze kiezen allemaal voor de Multipoint serie van Aspock. Vanzelfsprekend dat Aspock verlichting in het assortiment van Masta Aanhangwagens te vinden is.

Verschillende uitvoeringen

Het meest gebruikte achterlicht is de Multipoint serie. Deze bestaat in 5 verschillende uitvoeringen. Naast de hoge kwaliteit en het fraaie uiterlijk is het daarnaast ook vaak de eerste keuze vanwege het uitstekende snel aansluiting systeem. De maakt montage en het vervangen van een defect achterlicht opvallend eenvoudig. Doordat het achterlicht in zijn geheel is aangesloten op de snelaansluiting, kunt u binnen enkele seconden een compleet nieuw achterlicht aansluiten. Daarnaast is de achterlicht eenvoudig vast te zetten met de twee vast geplaatste boutjes. Het achterlicht hoeft daardoor niet open om gemonteerd te worden. De afstand tussen de 2 boutjes is tevens bij de gehele Multipoint serie hetzelfde, u kunt zo dus ook eenvoudig wisselen tussen bijvoorbeeld Multipoint 1 en Multipoint 5.

2 verschillende aansluitingen.

Belangrijk punt bij het vervangen van onder andere de Multipoint 5 is de snelaansluiting. Deze is er bij deze achterlichten in 2 uitvoeringen. Namelijk de bekende 5 pins uitvoering met 4 of 5 aangesloten pinnen, maar voor nieuwe aanhangwagens ook in de 6/8 pins uitvoering. Deze uitvoering heeft plek voor 8 pinnen, maar bevat normaal 6 pinnen. Deze grotere stekker heeft als voordeel dat het mogelijk is om aan beide zijdes zowel achteruitrijlicht als een mistachterlicht te hebben. Dit komt het zicht bij achteruit rijden ten goede en de veiligheid bij rijden in dichte mist. Let er dus op, dat u naast het juiste model achterlicht ook nog de juiste snelaansluiting heeft. Mocht u twijfelen, neem dan gerust contact met ons op!

Bescherming

Naast de achterlichten hebben we ook de bijbehorende bescherming. Deze rooster zijn geschikt om over het achterlicht te monteren en verkleinen de kans dat de lamp beschadigd raakt. In de praktijk blijken de achterlichten er gevoelig voor schade, bijvoorbeeld als met tijdens het achteruitzetten het achterlicht iets raakt. Daarnaast kunnen de achterlichten natuurlijk bij het laden van de aanhanger beschadigd raken. Het is daarom een verstandige keuze om roosters te monteren. We hebben diverse modellen roosters, zodat u een geschikte voor uw aanhangwagen kunt kiezen.

Snelle levering of direct afhalen

Alle Multipoint achterlichten worden compleet geleverd met lampjes en bevestigingsmateriaal. De achterlichten van Aspock hebben we vaak in grote hoeveelheid voorradig. Dit wil zeggen dat zodra u ze voor 16:00 besteld, u ze de volgende dag in huis heeft! Daarnaast is het mogelijk om ze direct in onze winkel op te halen.

Heeft u vragen over de Multipoint serie van Aspock neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag op weg met het juiste achterlicht! Onderstaand een overzicht van de Multipoint serie om snel te overzien welk achterlicht van de serie het meest geschikt is voor uw aanhangwagen.

Onderstaand een overzicht van de verschillende Multipoint achterlichten compleet met de afmetingen en specificaties. Deze achterlichten zijn alle van de bekende Aspock kwaliteit en worden door alle grote aanhanger fabrikanten gebruikt voor eerste montage. Naast de kwaliteit en zeer scherpe prijs is ook de snelle montage mogelijkheden een groot voordeel. Zowel bij eerste montage als bij vervanging is het mogelijk deze achterlichten razendsnel te monteren.

Afmetingen:
- Hoogte: 138 mm
- Breedte: 236 mm
- Diepte: 53 mm

Technische gegevens:
- Aansluiting: Aspock 5-polig
- Licht: Ja 5W/12V
- Remlicht: Ja 21W/12V
- Richting aanwijzer: Ja 21W/12V
- Mistlamp: Links: Ja, Rechts: Nee
- Reflector geïntegreerd: Ja
- Kenteken verlichting: Ja 5W/12V

Afmetingen:
- Hoogte: 140 mm
- Breedte: 237 mm
- Diepte: 55 mm

Technische gegevens:
- Aansluiting: Aspock 5-polig of schuifstekkers
- Licht: Ja 5W/12V gecombineerd met remlicht
- Remlicht: Ja 21W/12V gecombineerd met licht
- Richting: Ja, Oranje 21W/12V
- Achteruit: Links: Nee, Rechts: Ja 21W/12V
- Mist: Links: Ja 21W/12V, Rechts: Nee
- Kenteken: Ja 10W/12V, keuze voor onderzijde
- Reflector: Ja

Afmetingen:
- Hoogte: 140 mm
- Breedte: 245 mm
- Diepte: 60 mm

Technische gegevens:
- Aansluiting: Aspock 5- of 8polig snelaansluiting
- Licht: Ja 5W/12V gecombineerd met remlicht
- Remlicht: Ja 21W/12V gecombineerd met licht
- Richting: Ja oranje 21W/12V
- Achteruit: Links: Nee, Rechts: Ja 21W/12V
- Mist: Links: Ja, Rechts: Nee
- Kenteken: Ja 10W/12V
- Reflector: Ja

Afmetingen:
- Hoogte: 135 mm
- Breedte: 200 mm
- Diepte: 53 mm

Technische gegevens:
- Aansluiting: Aspock 5-polig snelaansluiting
- Licht: Ja 5W/12V
- Remlicht: Ja 21W/12V
- Richting: Ja 21W/12V
- Achteruit: Links: Nee, Rechts: Ja 21W/12V
- Mist: Links: Ja 21W/12V, Rechts: Nee
- Kenteken: Ja 5W/12V
- Reflector: Ja

Afmetingen:
- Hoogte: 139 mm
- Breedte: 240 mm
- Diepte: 56 mm

Technische gegevens:
- Aansluiting: Aspock 5-polig of Aspock 8-polig/ 6pins
- Licht: Ja 5W/12V
- Remlicht: Ja 21W/12V
- Richting: Ja 21W/12V
- Achteruit: Links: Nee, Rechts: Ja 21W/12V
- Mist: Links: Ja 21W/5W, Rechts: Nee
- Kenteken: Ja
- Reflector: JaVoorraad

Wij hebben een grote hoeveelheid Multipoint achterlichten standaard op voorraad. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen. Voor 16:00 besteld, morgen in huis! Tevens zijn de achterlichten ook op te halen in onze fysieke winkel in Sint-Oedenrode.

Complete aanbod verlichting

Bezorging

Voor het verzenden van achterlichten en overige bestellingen rekenen we binnen Nederland bij een bestelling boven €25,- geen verzendkosten. Daaronder zijn de verzendkosten €4,95. Naar België zijn de verzendkosten €6,99 en naar Duitsland is dit €6,90. Is uw order groter dan €50,- dan verzenden we deze ook naar België gratis!

Bezorgkosten

Klantenservice

Kunt u het niet vinden op de website of heeft u graag advies, neem gerust contact met ons op. We staan u graag tewoord. U kunt ons bereiken via verschillende kanalen

Chat, Mail of Bel met ons

Onze Fysieke Winkel

Wordt u liever persoonlijk geholpen, met deskundig advies waar u echt iets aan hebt? Kom dan eens langs in onze winkel in Sint-Oedenrode! U kunt hier veel van de producten zien en vergelijken

Neem hier alvast een kijkje in onze winkel
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2022 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.