Achterlichten

Achterlichten

In ons ruime assortiment bieden wij een grote verscheidenheid aan achterlichten om uw aanhangwagen, caravan of boottrailer zo goed mogelijk zichtbaar te maken op de weg. Zo beschikken we over een grote diversiteit universele lampen, maar ook lampen horende bij een bekend merk zoals Hella, Aspock, SAW en Fristom.

Waar op letten bij nieuwe achter verlichting

Van belang bij het zoeken van een lamp is natuurlijk het model en de afmetingen. Wanneer u uw lamp vervangt kunt u kiezen voor exact hetzelfde model, mocht deze niet in onze webshop staan, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook kiezen voor een andere lamp, omdat u deze mooier, praktischer of veiliger vindt.

Aspock snelaansluiting

Een van de meeste gebruikte achterlicht series, zijn de Aspock Multipoint achterlichten. Deze zijn er in verschillende modellen met alle als voordeel dat ze eenvoudig te herkennen zijn en standaard voorzien zijn van de Aspock snelaansluiting. Hier door kunt u deze achterlichten bij problemen erg snel wisselen en om die reden worden ze dan ook veel gebruikt op verhuur aanhangwagens.

Waar u op kunt letter bij het uitzoeken van nieuwe verlichting, naast het model en de afmetingen, is de aansluiting. Er zijn achterlichten die intern worden aangesloten met bijvoorbeeld schuifstekkertjes. Er zijn echter ook diverse achterlichten met snelaansluitingen. Het voordeel van de snelaansluitingen is dat deze, zoals het woord als zegt, snel zijn aan te sluiten. Echter zijn er verschillende snelaansluitingen. Zo is er van Aspock de 5 polige aansluiting maar ook een 6/8 polige aansluiting. Deze aansluiting noemt men de 6/8 polige aansluiting, omdat er plaats is voor 8 polen, maar er meestal maar 6 gebruikt worden. Daarnaast zijn er nog diverse andere snelaansluiting standaarden. Het is dus van belang goed te kijken of u voor de juiste snelaansluiting kiest. Mocht u twijfelen over welke aansluiting u nodig heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Lichtbron

Daarnaast kunt u kiezen voor een traditionele lichtbron of de steeds populairder wordende ledverlichting. Ledverlichting heeft ten opzichte van traditionele lichtbronnen verschillende voordelen zoals, meer branduren, het is een massief product waardoor ledverlichting niet snel kapot springt of breekt en ledverlichting wordt minder warm. Daarnaast zijn veel led lampen geschikt voor verschillende voltages. Zo zijn bijvoorbeeld de Fristom led lampen geschikt voor 9 volt tot en met 33 volt. Hier door kunt u probleemloos een aanhangwagen gebruiken achter een personenauto maar ook achter een met 24 volt uitgevoerde terreinauto of vrachtauto.


Klantenservice

Heeft u hulp nodig bij uw keuzes of wenst u informatie over één of meerdere artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel, om de verschillende achterlichten te bekijken. Wij hebben altijd een zeer ruim assortiment op voorraad. Daarnaast geven wij u graag advies over de keuze voor het juiste achterlicht op uw aanhangwagen, boottrailer, paardentrailer of caravan

58 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aspock Multipoint 1 achterlicht
    Waardering:
    100%

    Vanaf € 15,25 € 12,60

58 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren