Lagers

Lagers

In ons assortiment vindt u een breed scala aan lagers. Wij maken direct onderscheid tussen de verschillende type lagers om het vinden van een passende lager zo simpel mogelijk te maken. U vindt hier kogellagers, kegellagers, compactlagers, draaikransen en complete sets. Complete sets bestaan uit een binnenste en buitenste kegellager en een vetkeerring.

Vervang de lagers optijd!

Lagers zijn een belangrijk onderdeel in het juist functioneren van uw wielen. Lagers zorgen er namelijk voor dat de naaf ten opzichte van de as beter kan bewegen door het verlagen van de wrijving. Lagers kunnen echter wel slijten of zelfs stuk gaan. Slijtage herkent u aan een knarsend geluid of aan speling op het wiel van uw aanhangwagen. Vervang uw lagers op tijd om meer schade aan uw aanhangwagen te voorkomen! .

Online lagers bestellen

Online producten kopen is voor vele vanzelfsprekend en komt steeds vaker voor in de maatschappij. Daarnaast is het natuurlijk erg gemakkelijk. U kunt rustig het volledige assortiment bekijken en gemakkelijk zoeken naar de juiste lager voor u. Op de lagers staan in de meeste gevallen nummers, die voor iedere lager identiek zijn. Dit is de eenvoudigste manier om de correcte lager te vinden. Probeer bijvoorbeeld eens op het betreffende nummer te zoeken. Dit kan rechtsboven op onze webshop. Heeft u geen nummer gevonden dan kunt u de lager meten en zoeken op het merk en de maatvoering.

Klantenservice

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste lager? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, via de mail of via onze chatfunctie. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een passend product.

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren