Breedtelichten

Breedtelichten

Verplicht te voeren breedtelichten

Breedtelichten of ook wel markeringsverlichting genoemd bent u in verschillende gevallen verplicht te voeren. Wanneer u aanhangwagen meer dan 1.60 meter breed is bent u verplicht twee witte stadslichten aan de voorzijde te voeren. Bij aanhangers met een toegestane maximum massa van meer dan 750 kg en breder dan 2.10 is het tevens verplicht twee witte markeringslichten aan de voorzijde en twee rode markeringslichten aan de achterzijde van uw aanhangwagen te hebben.

Keuze uit een ruim assortiment

In ons assortiment vindt u vanzelfsprekend zowel de witte als rode markeringslichten. Van belang bij het zoeken van een lamp is natuurlijk het model en de afmetingen. Wanneer u uw lamp vervangt kunt u kiezen voor exact hetzelfde model of u kunt kiezen voor een ander soort lamp, omdat u deze praktischer, mooier of veiliger vindt. Binnen ons ruime assortiment vindt u natuurlijk alleen gerenommeerde merken zoals, Hella, Aspock, Radex, Jokon en Fristom.

Waar u op kunt letten bij het uitzoeken van een geschikt breedtelicht ofwel markeringslicht is, naast het model en de afmeting, het soort lichtbron. Steeds populairder is de LED verlichting. Daarnaast zijn er ook lampen in de webshop te vinden met een traditionele lichtbron. De keuze is aan u.


Klantenservice

Wilt u advies over welke breedteverlichting u verplicht bent om te voeren of welk breedtelicht het beste past bij uw wensen en uw aanhangwagen neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden uw gewenste aanhanger breedtelicht.

38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Fristom breedtelicht FT-009C LED met korte houder per stuk
    Aanbiedingsprijs € 12,38 € 10,23 Normale prijs € 17,09

38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren