Wielen

Wielen

Voor aanhangwagen wielen, banden en velgen bent u bij Masta Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij leveren complete aanhanger wielen (band op velg), maar eveneens losse buitenbanden, binnenbanden en losse velgen. Ook leveren we vanuit Masta banden voor uw landbouwvoertuigen, zitmaaiers, golfkarren en quad. Het vinden van de juiste band voor uw aanhangwagen of caravan kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Bij Masta Aanhangwagens vindt u een uitgebreid aanbod van complete wielen, buitenbanden, binnenbanden en velgen met alle technische informatie. Dus bent u op zoek naar nieuwe banden, zoek dan niet verder en bekijk direct ons assortiment!

Maatvoering

De maten van een band en velg staan deels op uw band en velg. Echter is het aflezen daarvan niet altijd zo eenvoudig. Wij gebruiken in onze titels de weergave die u tevens op uw band en/of velg aan kunt treffen. Aan de hand van de titels van onze producten zullen wij u uitleggen welke maten en notaties u tegen kunt komen en waar u deze kunt aflezen. De maten in de titels zijn tevens de maten die van belang zijn bij het kiezen van de correcte velg met band. In de omschrijving van alle banden op velg zijn uitgebreidere specificaties zichtbaar, deze zijn ter informatie en niet noodzakelijk voor het vinden van de juiste band op velg. Onder de uitleg van de banden notatie ziet u deze versterkt worden met behulp van een voorbeeld.

Voor een extra duidelijkheid hebben we onderstaand nog enkele relevante wetenswaardigheden over een aanhanger band op velg op een rijtje gezet. Voor een uitgebreide informatie over de maatvoering, wil ik u graag verwijzen naar de kennispagina voor aanhanger banden en velgen. Klik op een onderstaand onderwerp voor meer informatie.

  1. Velgenmaat
  2. Banden notatie
  3. Steekmaat
  4. ET-waarde
  5. Draagvermogen (load index)
  6. Snelheidsindex

Wij leveren uitsluitend nieuwe banden en geen remoulded banden. Wij leveren A-merken, zoals Starco en GT-radial.

Voorraad

De meeste doorgaande maten hebben we standaard op voorraad liggen, en kunnen dus de volgende werkdag al bij u zijn. Mocht de betreffende maat niet voorradig zijn, kan het wiel alsnog geleverd worden met een levertijd van ongeveer 2 tot 3 werkdagen.

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor u klaar voor u. Twijfel niet en neem gerust contact op als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste band, velg of band op velg. Wij zijn telefonisch bereikbaar, 0413-472893, en via de mail, info@masta.nl.