Lading Bevestiging

Lading Bevestiging

Sinds 1 januari 2007 is het volgens de wet verplicht uw lading altijd deugdelijk te bevestigen. Het is natuurlijk erg afhankelijk van uw lading of u het beste kunt kiezen voor een ladingnet, gaasdoek, vlakzeil of toch spanbanden. Bij losse lading is het niet verplicht een aanhangernet, gaasdoek of een vlakzeil te gebruiken, maar vaak wel de veiligste en eenvoudigste oplossing, aangezien losse lading verder lastig te bevestigingen is. Een aantal voorbeelden van losse lading zijn: tuinafval, stenen, puin, brandhout en zelfs zand. Er zijn natuurlijk nog legio andere voorbeelden te bedenken. Bij Masta aanhangwagens verkopen we alleen bevestigingsmateriaal van de hoogste kwaliteit, om de veiligheid van weggebruikers en van uw lading te waarborgen.

Spanband

Spanbanden in verschillende maten bij Masta Aanhangwagens! Spanbanden zijn het meest gebruikt bij het bevestigen van verschillende ladingen op aanhangwagens. Dit vanwege de spanning die gemakkelijk op een spanband gezet kan worden m.b.v de handige ratels die aan de spanbanden zitten. Vooral voor de wat grotere objecten zijn spanbanden ideaal, ook omdat een aanhangernet simpelweg niet past.

Aanhangernet

Gebruik een aanhanger net wanneer u losse lading op de aanhangwagen heeft liggen die u gaat vervoeren. Een aanhanger net is verplicht bij het vervoer van losse lading, omdat anders delen van de lading van de aanhanger kunnen vallen of waaien, met alle gevolgen van dien. Een goed aanhangernet zorgt er voor dat uw geen lading verliest tijdens het rijden. Het ladingnet is veruit het meest gebruikt voor bijvoorbeeld dozen, puin, papier, snoeiafval en andere huishoudelijke klussen.

Wij adviseren altijd een net te pakken dat wat groter is dan de bak afmetingen van uw aanhanger, zodat de lading altijd volledig afgedekt kan worden.

Gaasdoek

Een goed gaasdoek zorgt er voor dat uw geen lading verliest tijdens het rijden, denk bijvoorbeeld aan losse kleine onderdelen zoals houtsnippers. Een gaasdoek is zeer geschikt om de lading af te schermen voor sterke wind, maar zorgt er wel voor dat de lading kan ademen.

Vlakzeil

Een goed vlakzeil zorgt ervoor dat u geen lading verliest tijdens het rijden. Een vlakzeil is vooral ook ideaal voor het water en wind dicht afschermen van uw lading.

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanhangernet

    Vanaf € 17,32 € 14,31

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren