Lieren

Lieren

Heeft u vaak te maken met laden van zwaar materieel op uw aanhanger, dan kan dit een aanslag hebben op uw lichaam. Geef het zware werk uit handen en laat de lier het werk doen. Bekijk de handlieren of de elektrische lieren op onze webshop. Een aanhanger lier ontneemt u het zware hijswerk en ontlast uw lichaam.

Handlier

Om een zware lading op uw aanhangwagen te krijgen, kunt u kiezen voor een handlier. Door de slinger van de lier handmatig te bedienen, wordt de kracht overgebracht op de lier die daarmee veel meer kracht kan leveren. Zo wordt het laden van zwaar materieel een stuk eenvoudiger.

Elektrische lier

Wanneer het gaat om echt zwaar trekwerk, kunt u kiezen voor een elektrische lier. Bij de aanschaf dient u te kijken naar de benodigde kracht, oftewel het gewicht dat de lier kan/mag trekken.  De lieren worden met een afstandsbediening bediend, wat voor een optimaal gebruikersgemak zorgt.

Lierkabels

De handlieren zijn standaard niet voorzien van een lierkabel. Uiteraard zijn de kabels los te verkrijgen. Het is daarbij van belang om te kijken naar de maximale draagkracht van de kabel. Daarnaast verschillen de kabels van lengte en van dikte. Hoe dikker de kabel, hoe hoger de draagkracht is.

Takels

Naast het uitgebreide aanbod lieren leveren wij ook takels met diverse capaciteiten. Mocht u naast het gebruik van een lier ook regelmatig takelwerk hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. De elektrische takels in ons assortiment kunt u vinden door hier te klikken.

 

Producten 1-60 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-60 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren