Wielschokbrekers

Wielschokbrekers

Wielschokbrekers voor uw aanhangwagen en caravan online kopen.

In de Masta Webshop kunt u een groot assortiment wielschokbrekers vinden. Alle gangbare gewichtsklasses en merken die u bij aanhangwagens en caravans vindt, zult u ook in onze webshop terug vinden. We bieden diverse merken aan zoals, AL-KO, BPW en WAP. Alle wielschokbrekers zijn van goede kwaliteit en wij gebruiken uitsluitend orginele merkproducten. Bij de productomschrijvingen vindt u alle benodigde informatie over de verschillende wielschokbrekers, zodat u de passende wielschokbreker kunt bestellen.

De voordelen van wielschokbrekers

Door de montage of de vervanging van oude wielschokbrekers ervaart u direct diverse voordelen, zowel tijdens het rijden als het remmen met uw aanhangwagen of caravan. De voordelen die uzelf direct zult merken zijn de verbeterde rijstabiliteit en remstabiliteit. Uw aanhangwagen zal vele malen stabieler aanvoelen, wat veilig en prettig auto rijden met aanhangwagen optimaal ondersteund. Daarnaast zult u merken dat u aanhangwagen optimaal bodemcontact heeft door de wielschokbrekers. De wegligging is vanaf het moment van montage een geoptimaliseerd, wat u dan tijdens het rijden ook direct zult ervaren.

Montage van wielschokbrekers

In veel gevallen zal het gaan om vervanging van reeds bestaande wielschokbrekers. In dat geval kunt u direct een nieuwe wielschokbreker monteren. Echter in sommige gevallen wilt u graag zelf wielschokbrekers monteren, terwijl deze nog niet aanwezig waren. In de meeste gevallen zult u dan zelf niet wielschokdemperhouders moeten bevestigen. Hiervoor zijn drie opties.

Optie één is het bevestigen van een houder door middel van bouten. Dit is mogelijk als de zwenkarmen zijn voorzien van montagegaten om achteraf een schokdemperhouder te monteren. Bij AL-KO is hier sprake van bij astype B 700.
Optie twee is het insteken van een schokdemperhouder. Diverse stabielvorm zwenkarmen zijn voorzien van montage openingen waar achteraf een houder in gestoken kan worden. Bij astype B 850, B 1000, B1200 en B1600 van AL-KO is hier sprake van
Optie drie is het aanlassen van een schokdemperhouder. Dit wordt door fabrieken of bij montage achteraf door specialisten, volgens specifieke richtlijnen gedaan. Afgeraden wordt om dit zelf te doen. Dit is mogelijk bij AL-KO astypen B1600, B 1800 en B 2500.

Zeer hoge kwaliteit

Wij gebruiken alleen originele aanhangwagen wielschokbrekers, ook wel schokdempers genoemd. Dit om de langste levensduur en optimale voordelen te kunnen garanderen.

Online bestellen

Wanneer u uw aanhangwagen wielschokbrekers, ook wel wielschokdempers genoemd wilt vervangen is het van belang dat u een wielschokbreker met de juiste gewichtsklasse besteld. Tevens raden wij aan hetzelfde merk te monteren bij vervanging. Dit om de juiste werking te garanderen en snelle slijtage te voorkomen.

Klantenservice

Komt u er niet uit welke wielschokbrekers uw aanhangwagen of caravan u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren