Aanhanger Onderhoud & Reparatie

Onderhoud

U kunt contact opnemen met Masta Aanhangwagens om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen. Naast regulier onderhoud is ook een BOVAG onderhoudsbeurt mogelijk. De kosten voor een BOVAG onderhoudsbeurt bedragen €180,- excl. BTW. Vervolgens neemt de monteur contact met u op over eventuele reparaties die nodig zijn. Na afloop ontvangt u het BOVAG rapport, waar u alle gecontroleerde checkpunten op terug kunt vinden en de beoordeling hiervan.

Reparatie

Uw remmen lopen vast? Uw oplooprem maakt een bonkend geluid? Of zijn uw banden lek? Bij Masta Aanhangwagens kunt u natuurlijk ook uw aanhangwagen laten repareren! Onderdelen die gebruikt worden voor een reparatie hebben dezelfde voordelige webshop prijs! U betaald dus geen dure "reparatie prijzen". Montage tijd kost €60,- excl. BTW per uur. Maak een afspraak met onze monteur of kom langs op onze locatie te Sint-Oedenrode. We helpen u graag weer de weg op.


BOVAG Onderhoudsbeurt

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt wordt uw aanhangwagen op meer dan vijftig punten gecheckt door onze gecertificeerde keurmeester. Hierbij wordt gekeken of de aanhangwagen nog voldoet aan de wettelijk eisen.

De volgende onderdelen worden uitgebreid onderzocht bij een BOVAG Onderhoudsbeurt:

 • Remsysteem
 • Opbouw componenten
 • Banden
 • Assen
 • Chassis
 • Vloer
 • Verlichting

Controles

Tegenwoordig controleert de politie steeds meer op het gebruik van aanhangwagens.
Er worden jaarlijks duizenden boetes uitgedeeld voor technische mankementen, die gemakkelijk
voorkomen konden worden door een BOVAG Onderhoudsbeurt. Hierbij kunt u denken aan:

 • Versleten- of te oude banden
 • Verkeerd gebruiken van de breekkabel (geen hulpkoppeling)
 • Versleten remmen
 • Defecte verlichting
 • Versleten koppeling
 • Versleten wiellagers

Achterstallig onderhoud kan dus wel degelijk problemen opleveren.
Voorkom deze problemen en stel het onderhoud aan uw aanhangwagen niet langer uit.

BOVAG onderhoudsbeurt

Maak gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 0413-472893

Werkplaats

In onze werkplaats worden al ruim 35 jaar aanhangwagens verbouwd, gerepareerd en onderhouden door experts in het vak. Door al deze ervaring zijn onze monteurs op de hoogte van de huidige wetgeving, ontwikkelingen, innovaties (plus de mogelijkheden) en diversiteit aan producten op het gebied van aanhangwagens, caravans, trailers en boottrailers. Vandaar dat Masta Aanhangwagens bekend staat als vertrouwd adres en om de hoge kwaliteit.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van een aanhangwagen. Daarnaast zorgt een goed onderhouden aanhangwagen voor een optimale veiligheid en komen werkzaamheden niet stil te staan door gebreken. Vandaar dat wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen, caravan of trailer adviseren.

Onze werkplaats is voorzien van maar liefst 3 bruggen, waarvan één brug geschikt is voor alle maten aanhangwagens. Zelfs grote marktwagens en schamelwagens kunnen hierop omhoog gezet worden. Dit maakt de mogelijkheid tot het verrichten van onderhoud aan alle aanhangwagens erg gemakkelijk. Door het zeer uitgebreide gereedschap assortiment kunnen bijna alle werkzaamheden in onze werkplaats worden verricht.


Ook voor maatwerk kunt u terecht bij Masta Aanhangwagens

Naast onderhoud, reparatie en een BOVAG keuring is het ook mogelijk om maatwerk te laten verrichten door Masta Aanhangwagens. Onze monteurs zijn zeer kundig en denken samen met u mee naar een passende oplossing. Denk bij maatwerk bijvoorbeeld aan extra versteviging van uw aanhangwagen of paardentrailer, aangepaste borden, monteren van accessoires, op maat gemaakt plaatwerk, maatwerk dakdragers of een slot op uw rijplatenklep. Dit zijn maar een enkele voorbeelden. Zo ziet u hiernaast bijvoorbeeld een maatwerk klus van loofrekken. De loofrekken zijn volledig door onze monteurs gefabriceerd en gemonteerd. Exact op maat van de wagen en naar de wensen van de klant. Zo proberen we elke klant met wensen en/of problemen te helpen, zodat deze verder kan met zijn of haar werkzaamheden. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens.
Zelfbouw Masta Loofrekken
* Masta maatwerk loofrekken

Onderhoud te Sint-Oedenrode

Verkoopwagen werkplaats
Paardensport werkplaats

Saris Multitransporter werkplaats
Travelsleeper werkplaats

Boottrailer werkplaats
Caravan werkplaats


Zijn er nog vragen?

Onze klantenservice staat 5 dagen in de week voor u klaar!

Contact
info@masta.nl
0413-472893
facebook.com/MastaAanhangwagens

*Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 direct beschikbaar. Buiten deze tijden is contact via mail, de live chat en facebook mogelijk.