Ongeremde Assen

Ongeremde Assen

Aanhangwagen assen ongeremd

Op deze pagina kunt u ongeremde aanhangwagen assen vinden van de merken Alko en Knott. Wanneer u een bestaande as wilt vervangen, zoek dan in eerste instantie naar het merk van de bestaande as. U kunt dan kiezen welk draagvermogen u wenst. Nadat u de aanhangwagen as van het juiste merk en gewicht heeft geselecteerd kunt u kiezen uit diverse breedte maten. Naast de bekende assen, waarbij u kiest voor een bepaalde padmaat hebben wij ook de Flexi as in ons assortiment. Dit is een as met een draagvermogen van 850 kg die gemonteerd kan worden onder aanhangwagens met padafstand van 900 tot 1400 mm.

Slijtage aan aanhangwagen assen

Let bij het gebruik van uw aanhangwagen altijd op het laadvermogen. Door overbelading zal de vering van uw aanhangwagen as vele male sneller slijtage vertonen. Vervanging of reparatie zal dan noodzakelijk zijn. Let daarom bij de aanschaf van een aanhangwagen of aanhangwagenas altijd op het draagvermogen, zodat dit past bij uw eisen en wensen. Hiermee voorkom je vroegtijdige slijtage en kosten aan uw aanhangwagen.

Klantenservice

In alle gevallen is het sterk aan te bevelen de as altijd te vervangen door een as van hetzelfde merk. Mocht u keuze op een ander merk vallen, maar twijfelt u of het past bij uw aanhangwagen of uw wensen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn uw graag van dienst om tot een passende keuze te komen.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina