Losse lampglazen

Uw achterlicht kap kapot? Of u mist het kapje van uw breedtelicht? Masta Aanhangwagens heeft een ruim assortiment aan losse glazen voor uw aanhangwagenverlichting. Grote voorraad en snel geleverd. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

50 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Aspock Multipoint 1 achterlicht
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 14,40 € 11,90

 2. Radex 5001 achterlicht
  Waardering:
  100%

  Vanaf € 6,80 € 5,62

50 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar op letten bij de aanschaf van een los lampglas

U bent wettelijk verplicht de correcte verlichting te voeren op uw aanhangwagen. Heeft u een glas kapot is het dan ook zaak deze zo spoedig mogelijk te vervangen. In ons assortiment vind u de meest voorkomende losse lampglazen en glaasjes ten behoeve van aanhangerverlichting.

Aan de hand van merk en type verlichting krijgt u in de meeste gevallen het juiste lampglas snel gevonden. Kijk vooral goed naar de afmetingen en op welke plek welke lichtfunctie zit gemonteerd.

Om de zoektocht naar het juiste glas zo gemakkelijk mogelijk te maken is het prettig uw te vervangen glas bij de hand te hebben of als dit te beschadigd of volledig kwijt is het glas van de andere zijde bij de hand te hebben. U kunt dan op zoek gaan naar een identitiek glas of in het geval dat u het andere, nog in goede staat verkerende, glas gebruikt een glas te vinden wat gespiegeld is. Controleer goed of u het correct glas heeft, op de achterzijde van het glas kan in de meeste gevallen namelijk maar één soort glas gemonteerd worden.

Klantenservice

Heeft u nog vragen over het glas dat u wilt vervangen, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder bij het vinden van losse lampglazen. U kunt eventueel ook een foto mailen van uw kapotte verlichting, dan vinden we voor u de juiste vervanger.