Losse glazen

Losse glazen

In ons assortiment losse glazen vindt u een grote verscheidenheid aan glazen voor aanhangwagenverlichting. U kunt alle glazen los bestellen. Heeft u enkel uw linkerachterlichtglas kapot dan hoeft u ook enkel de linker aan te schaffen en bent u niet verplicht een set te kopen.

Waar op letten bij de aanschaf van een los glas

U bent wettelijk verplicht de correcte verlichting te voeren op uw aanhangwagen. Heeft u een glas kapot is het dan ook zaak deze zo spoedig mogelijk te vervangen. In ons assortiment vind u de meest voorkomende glaasjes ten behoeve van aanhangerverlichting.

Om de zoektocht naar het juiste glas zo gemakkelijk mogelijk te maken is het prettig uw te vervangen glas bij de hand te hebben of als dit te beschadigd of volledig kwijt is het glas van de andere zijde bij de hand te hebben. U kunt dan opzoek gaan naar een identitiek glas of in het geval dat u het andere, nog in goede staat verkerende, glas gebruikt een glas te vinden wat gespiegeld is. Controleer goed of u het correct glas heeft, op de achterzijde van het glas kan in de meeste gevallen namelijk maar één soort glas gemonteerd worden.

Naast het vervangen van glazen van achterverlichting komt het ook geregeld voor dat glaasjes van markering-, of wel breedtelichten kapot zijn. Deze kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen. Let bij de rechthoekige variant op dat u, bij het afronden van de bestelling, de gewenste kleur van het markeringslicht vernoemd.

Klantenservice

Heeft u nog vragen over het glas dat u wilt vervangen, neem dan gerust contact op met de klantenservice, wij helpen u graag verder

38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aspock Multipoint 1 achterlicht
    Waardering:
    100%

    Vanaf € 14,40 € 11,90

38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren