Aluminium

Aluminium is een zeer veelzijdig materiaal en wordt dan ook gebruikt voor zeer diverse doeleinden. Aluminium is binnen de aanhangwagenconstructie ook een veelvuldig gebruikt materiaal. Enkele voorbeelden van typisch aluminium gebruik bij aanhangwagens zijn; bordwandprofielen, afwerkprofielen, vloerprofielen en beschermprofielen, daarnaast zie je ook aluminium plaatmateriaal regelmatig op aanhangwagens terug.

Offerte aanvraag

Heeft u een plaat van aluminium nodig? Via onderstaand contactformulier kunt u direct een offerte aanvragen voor uw aluminium materiaal. U kunt eventueel ook contact opnemen via de mail naar info@masta.nl. Vermeld duidelijk de gewenste afmetingen, zodat wij u de gunstigste prijs kunnen garanderen.

Krachtig materiaal

Aluminium is een zeer sterk, maar toch licht materiaal. Aluminium is namelijk slechts een derde van het gewicht van staal en door de samenstelling wel even sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie als staal. Daarnaast vonkt aluminium niet en het laat zich relatief gemakkelijk vormen.

Soorten en maten

Bij Masta vindt u aluminium in vele maten en soorten. U kunt bij ons zowel terecht voor profielen als plaatmateriaal. Iedere profielvorm en plaatdikte zijn leverbaar in verschillende standaardmaten. Geef bij de offerteaanvraag duidelijk aan naar welke afmetingen u op zoek bent, wij zoeken dan voor u de gunstigste standaardmaatvoering en geven direct aan welke bewerking mogelijk is.

Levertijd en levering

Verzending is in vele gevallen mogelijk, de verzendkosten hangen af van de grootte en hoeveelheid van de gekozen materialen. Indien verzending niet mogelijk is kunt u de materialen ophalen bij onze vestiging in Sint-Oedenrode of bezorgen wij tegen een meerprijs bij u aan huis.

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.