Anssems Aanhangwagens

Zoekt u een Anssems aanhangwagen? Masta Aanhangwagens heeft het complete assortiment van Anssems in zijn programma. Voordelig en snel geleverd! Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag met uw vragen over Anssems aanhangwagens.

Producten 1 tot 60 van 85 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Masta TentTrailer

  Van € 3.599,30 € 2.974,63

  Aan € 10.130,58 € 8.372,38

 2. Anssems BSX 1350kg 251x130cm
  Waardering:
  100%
  € 2.426,05 € 2.005,00
60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina

Nieuwe Anssems aanhangwagen kopen bij Masta Aanhangwagens

Een Anssems kopen voor maximale zekerheid

Zowel privé als zakelijk kan het bijzonder handig zijn wanneer je beschikt over een kwalitatief goede en praktische aanhangwagen. Bij verhuizingen, de afvoer van tuinafval, bouwpuin en het vervoer van bedrijfsmiddelen is een ruime krachtige aanhanger een doeltreffend hulpmiddel. Het Duitse merk Anssems verkoopt complete aanhangwagens voor alle doeleinden. Ieder model uit het assortiment van het merk heeft een oerdegelijke constructie. Bij de ontwikkeling van de verschillende aanhangers is gebruik gemaakt van de nieuwste innovatieve technieken die je maximale zekerheid verschaffen ten aanzien van duurzaamheid, kracht, veiligheid en gebruikersgemak. Een Anssems aanhangwagen kopen betekent dat je kiest voor de expertise van een modern bedrijf met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen en fabriceren van alle type aanhangers voor particulieren en bedrijven. Het is niet voor niets dat Anssems een toonaangevende speler op de Europese aanhangwagenmarkt is. Technisch en optisch is ieder model van Anssems van absolute topkwaliteit. Bij Masta vind je een uitgebreid aanbod van de beste aanhangers van Anssems.


Een aanhangwagen voor alle soorten van transport

Een Anssems kopen is in alle gevallen een goede keuze. Er zijn grote en handige kleine modellen waarmee je privé goed uit de voeten kunt. Een goede aanhanger kan je uitstekende diensten bewijzen bij het veilig vervoeren van meubilair en andere huisraad. Ook tijdens uw vakantie is een degelijke aanhangwagen bijzonder praktisch voor het vervoer van je bagage, fietsen, een tent, boten, surfplanken en andere benodigdheden. Zo houd je, tijdens het reizen, in je auto veel comfortabele ruimte over terwijl je weet dat al je eigendommen handig en onbeschadigd vervoerd worden. Ook voor zakelijk gebruik kun je een Anssems aanhangwagen kopen die geschikt is voor het door jou beoogde doel. Er zijn verschillende uitvoeringen voor het zwaardere werk verkrijgbaar. Zo kun je voor bijvoorbeeld het transport van grote machines, apparatuur en bouwbenodigdheden een ruime dubbelasser in diverse uitvoeringen aanschaffen. In het complete assortiment van Anssems vind je onder meer oerdegelijke bakwagens, plateauwagens, professionele auto- en multitransporters, kippers, bagagewagens en gesloten aanhangwagens. Doordat het bedrijf continu blijft investeren in vernieuwende technologie en moderne productieprocessen, ben je met de aanschaf van een Anssems aanhangwagen verzekerd van ongeëvenaarde kwaliteit voor een concurrerende prijs. Daarbij heb je altijd de beschikking over een royale standaarduitrusting en een uitgebreid pakket handige accessoires. Zo wordt een Anssems aanhangwagen kopen bij Masta wel erg aantrekkelijk.


Vakkundig advies en klantvriendelijke service

Wanneer je besluit om bij Masta een Anssems aanhangwagen te kopen, kies je voor een eigentijdse leverancier met verstand van zaken en een up to date expertise op het gebied van alles wat met aanhangers te maken heeft. Masta is al ruim 35 jaar een vertrouwd begrip voor uiteenlopende klanten die kiezen voor betrouwbare techniek, duurzaamheid, maximaal gebruikersgemak, veiligheid en scherpe prijzen. Onze professionele producten, een klantvriendelijke dienstverlening en optimale service en garantie zorgen, samen met onze heldere voorwaarden, voor een aanschaf waaraan je op alle fronten jarenlang plezier kunt beleven. Een Anssems aanhangwagen kopen doe je daarom natuurlijk bij Masta. Zo weet je dat je in zee gaat met een eersteklas aanbieder en een internationaal merk van topniveau. Ook reparaties en het onderhoud zijn bij ons in goede handen. Je kunt je voor de aanschaf perfect laten adviseren door onze deskundige medewerkers. Bij ons bedrijf kun je met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt een door jou gekochte aanhangwagen zelf bij ons ophalen, of deze door ons laten bezorgen bij je thuis of op je zakelijke adres.

 
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.