Anssems BSX 1350kg 251x130cm

Waardering:
100% of 100
Artikelnummer
907104
Anssems BSX 1350kg 251x130cm
Huidige voorraad: 2
€ 2.174,61 € 1.797,20

Anssems BSX 1350kg 251x130cm

Anssems aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van aanhangwagens, waardoor er altijd een aanhangwagen is die voldoet aan uw wensen. De wagens zijn van oerdegelijke kwaliteit en kunt u er altijd veilig mee op pad. Naast kwaliteit en veiligheid vindt Anssems ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

De aanhangwagen is standaard helemaal compleet en voorzien van diverse opties:

  • Gelast chassis
  • Voorrek en reling
  • Neerklapbaar voor- en achterbord
  • Neuswiel
  • Houten vloerplaat
  • 195/70R14 wielen
  • Complete verlichting

De baklengte van deze aanhangwagen is 251 cm, de bakbreedte is 130 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 53 cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 300kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 1350kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 1050kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. De plateauwagens kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals een vlakzeil en een reservewiel. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen! Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen. Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie
FabrikantAnssems
Bak lengte251,00 cm
Bandenmaat195/70R14
Laadvloer hoogte53 cm
GeremdGeremd
Merk asAL-KO
Eigen gewicht300kg
Netto laadvermogen1050kg
Bak breedte130 cm
Bruto laadvermogen1350kg
Ratings & Reviews
5
Waardering:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Vragen over dit product
Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?

Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.

Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.

De auto mag 1275kg trekken, mag deze aanhangwagen er dan toch achter?

Ja, dat mag, zolang het daadwerkelijke gewicht van de aanhangwagen plus lading niet meer is dan 1275kg. Daarnaast is het zaak om te kijken welk rijbewijs u nodig heeft voor de combinatie. Dit is echter afhankelijk van de toegestane maximum massa van de auto (auto plus maximale lading). Als dit minder is dan 2150kg, dan heeft u voor de combinatie alleen een B rijbewijs nodig. Daarnaast kunnen we de aanhangwagen ook leveren met een lagere maximum massa.

Wat zijn de kosten voor bezorging?

Aanhangwagens bezorgen we binnen Nederland voor €95,-.
De aanhangwagen zal door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis worden afgeleverd.
Meer informatie hierover vindt u hier

Zit bij deze aanhanger een neuswiel bij de prijs in? Wat kosten loofrekken voor deze aanhanger?

Ja, deze aanhangwagen is standaard compleet met een goed neuswiel. Loofrekken zijn bij deze aanhangwagen niet mogelijk. Alternatief is dat wel mogelijk bij de Anssems bakwagens uit de GT serie.

Wat is de breedte en lengte van de aanhanger BSX1350 251x130? Alleen die van de bak zijn vermeld.

De totale afmetingen zijn: 407x180 cm.
Lengte: 407 cm
Breedte: 180 cm
Hoogte: 128 cm

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Gespreid betalen kan eenvoudig online

Bereken hieronder eenvoudig het maandbedrag voor jouw aanhangwagen. Kies bij afrekenen voor de betaalmethode SprayPay en je kunt direct online de financiering regelen!

Ratings & Reviews

5
Waardering:
100% of 100
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.