Aanhanger onderdelen

Aanhanger onderdelen

Als je veel gebruik maakt van je aanhanger, zul je merken dat bepaalde onderdelen regelmatig vervangen moeten worden of sneller slijten dan andere. Een nieuwe aanhangwagen is een behoorlijke investering. In de meeste gevallen is het veel voordeliger om snel slijtende aanhangwager onderdelen te vervangen of er misschien wel een kleine werkvoorraad van aan te leggen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je jouw aanhanger wilt uitbreiden en voorzien van onderdelen die beter passen bij de doelen waarvoor je hem gebruikt. In alle gevallen is het nodig dat je een leverancier hebt die je naast een ruim assortiment in alle mogelijke onderdelen van de meest voorkomende leveranciers ook met raad en daad wil bijstaan. Masta wil graag die leverancier zijn

 

Een ruime keuze in aanhangwagen onderdelen

In het assortiment van Masta vind je de onderdelen voor je aanhangwagen overzichtelijk gerangschikt. Niet alleen zie je rubrieken waar onderdelen per merk zijn ingedeeld, maar ook per functionaliteit. Misschien ben je wel op zoek naar specifieke onderdelen voor je paardentrailer of boottrailer. In die rubrieken vind je alle logische aanhangwagen onderdelen die je nodig kunt hebben. Of ben je op zoek naar specifieke onderdelen zoals een nieuwe as, lieren of laadkranen? In de betreffende rubrieken vind je ze duidelijk gespecificeerd, met heldere omschrijvingen, zodat de juiste keuze gemakkelijk gemaakt is. Sneller slijtende onderdelen zoals asonderdelen, lagers en banden hebben ook een eigen rubriek. Als je precies weet welk merk, type en maat je nodig hebt, heeft Masta de juiste vervangende onderdelen op voorraad.

 

Veel gerenommeerde merken

Masta levert veelvoorkomende onderdelen voor je aanhangwagen uit voorraad. Wij doen zaken met alle gerenommeerde merken zoals Hella, Albe, WAP, Knott, Westfalia of BPW. In ons assortiment zoek je eenvoudig op onderdeel of merk. Ben je op zoek naar een specifiek AL-KO onderdelen of breedtelichten van Fristom? Misschien is je Winterhoff stabilisatiekoppeling of je neuswiel van Simol wel aan vervanging toe. Welk merk of onderdeel je ook wilt hebben, wij zorgen voor duidelijke foto's en heldere productomschrijvingen. Onze productomschrijvingen helpen je om een goed passende keuze te maken. En kom je er niet uit of ben je op zoek naar een onderdeel dat niet in ons assortiment voorkomt, dan kun je vertrouwen op het deskundige advies van onze klantenservice.

 

Heb je vragen of behoefte aan goed advies?

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan de onderdelen voor je aanhanger snel en veilig online. Masta berekent geen verzendkosten bij een bestelling met een waarde van 50 euro of meer. Bestel je vóór 16.00 uur, dan komt je zending in de meeste gevallen de volgende dag al aan. Mocht je vragen hebben of behoefte hebben aan deskundig advies, aarzel dan niet. Neem contact op met onze klantenservice. Wij nemen de tijd voor je en helpen je graag verder.


Populaire producten!

Laatste product vragen & antwoorden
Waar moet ik op letten bij het bestellen van een remkabel?

Wanneer u een nieuwe remkabel nodig heeft is het praktisch om in eerste instantie naar het merk te kijken van de te vervangen remkabel. Ieder merk heeft namelijk zijn eigen maatvoeringen. Daarna kunt u bij het uitzoeken van uw nieuwe remkabels op de lengte van uw remkabels en de aansluitingen letten. Bij iedere remkabel worden de belangrijke maten duidelijk weergegeven.

Zorg dat u uw te vervangen remkabel bij de hand hebt, zo kunt u het correcte model, maat en aansluiting bestellen. Bij de remkabels vindt u de afmetingen van diverse aansluitingen. Bij nieuwe modellen vindt u de afmetingen van de aansluiting remtrommel, aansluiting spreidslot en de aansluiting van de binnen en buitenkabel vernoemd. Bij oude modellen remkabels ziet u geen afmeting van de spreidslot aansluiting, deze is niet van toepassing door gebruik van een inhaakoog. Tevens kunt u bij iedere product kiezen uit verschillende lengtes. Hoe u de lengte kunt meten is zichtbaar op de afbeelding getoond bij de producten. A voor de lengte buitenkabel en B staat voor de lengte van de binnenkabel.

Passen de kriksteunen van de krik op elke aanhanger/caravan?
Nee. Alleen het AL-KO chassis is al voorzien op de montage. Vanaf bouwjaar 1991 zijn de meeste chassis al met de juiste boorgaten uitgerust. Bij oudere chassis vanaf bouwjaar 1980 bestaat de mogelijkheid om die ook te laten aanbrengen maar moeten deze gaten overeenkomstig met de handleiding eerst geboord worden.
Wat zijn de afmetingen van de Knott KLZ-35 triangel

De totale breedte van deze triangel is 920mm. De totale lengte is ongeveer 1400mm.

Zit er in dit wiel een binnenband?

Nee, alle complete wielen in ons assortiment zijn tubeless. Wij leveren dus geen complete wielen met een binnenband.

Kan ik dit lager eenvoudig zelf vervangen?

Het is zeker mogelijk om zelf het compactlager van uw aanhangwagen of caravan te vervangen. Het is echter wel aan te raden om zowel het verwijderen van het oude lager en het plaatsen van het nieuwe lager met een pers te doen. Dit om te voorkomen dat het lager scheef de trommel of naaf in gaat. Als het lager namelijk er scheef in gedrukt zou worden, dan kan dit schade aan zowel het compactlagers als aan de trommel of naaf veroorzaken.

Nadat het lager op zijn plek zit is het belangrijk om deze nog vast te zetten met de juiste borgringen.

Zit hier ook kentekenverlichting op?

Ja, op dit LED achterlicht van Fristom zit standaard kentekenverlichting.

Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?

Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.

Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.

Is dit product origineel van Hella?

Ja, alle producten op onze site waar Hella bij staat, zijn origineel van Hella. U kunt bij deze producten dus vertrouwen op de bekende kwaliteit van Hella.

Hoe bepaal ik welke maat spatbord ik nodig heb?

Het is afhankelijk van een aantal zaken welk spatbord voor u de juiste is. Dit is niet alleen afhankelijk van de wiel- of bandmaat. Het is ook zaak om te kijken hoe ver het spatbord boven het wiel zit en hoe ver de bevestiging van het spatbord naar binnen zit. U kunt dus het beste dit bij uw aanhangwagen opmeten om tot exact de juiste maat spatbord te komen.

Moet er altijd een spatbord op een aanhangwagen zitten?

De regeling voertuigen schrijf het volgende voor:

De wielen onderscheidenlijk banden van aanhangwagens moeten goed zijn afgeschermd en mogen niet aanlopen.
Bron: Artikel 5.13.48.4
Regeling voertuigen op wetten.overheid.nl

Het is dus noodzakelijk om de wielen goed af te schermen, hoe dit gedaan moet worden is niet gespecificeerd. Normaal zal dit bij de eerste toelating van een aanhangwagen ter sprake komen en zal de RDW keurmeester hier zijn oordeel over geven.