Aanhanger onderdelen

Aanhanger onderdelen

Als je veel gebruik maakt van je aanhanger, zul je merken dat bepaalde onderdelen regelmatig vervangen moeten worden of sneller slijten dan andere. Een nieuwe aanhangwagen is een behoorlijke investering. In de meeste gevallen is het veel voordeliger om snel slijtende aanhangwager onderdelen te vervangen of er misschien wel een kleine werkvoorraad van aan te leggen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je jouw aanhanger wilt uitbreiden en voorzien van onderdelen die beter passen bij de doelen waarvoor je hem gebruikt. In alle gevallen is het nodig dat je een leverancier hebt die je naast een ruim assortiment in alle mogelijke onderdelen van de meest voorkomende leveranciers ook met raad en daad wil bijstaan. Masta wil graag die leverancier zijn

 

Een ruime keuze in aanhangwagen onderdelen

In het assortiment van Masta vind je de onderdelen voor je aanhangwagen overzichtelijk gerangschikt. Niet alleen zie je rubrieken waar onderdelen per merk zijn ingedeeld, maar ook per functionaliteit. Misschien ben je wel op zoek naar specifieke onderdelen voor je paardentrailer of boottrailer. In die rubrieken vind je alle logische aanhangwagen onderdelen die je nodig kunt hebben. Of ben je op zoek naar specifieke onderdelen zoals een nieuwe as, lieren of laadkranen? In de betreffende rubrieken vind je ze duidelijk gespecificeerd, met heldere omschrijvingen, zodat de juiste keuze gemakkelijk gemaakt is. Sneller slijtende onderdelen zoals asonderdelen, lagers en banden hebben ook een eigen rubriek. Als je precies weet welk merk, type en maat je nodig hebt, heeft Masta de juiste vervangende onderdelen op voorraad.

 

Veel gerenommeerde merken

Masta levert veelvoorkomende onderdelen voor je aanhangwagen uit voorraad. Wij doen zaken met alle gerenommeerde merken zoals Hella, Albe, WAP, Knott, Westfalia of BPW. In ons assortiment zoek je eenvoudig op onderdeel of merk. Ben je op zoek naar een specifiek AL-KO onderdelen of breedtelichten van Fristom? Misschien is je Winterhoff stabilisatiekoppeling of je neuswiel van Simol wel aan vervanging toe. Welk merk of onderdeel je ook wilt hebben, wij zorgen voor duidelijke foto's en heldere productomschrijvingen. Onze productomschrijvingen helpen je om een goed passende keuze te maken. En kom je er niet uit of ben je op zoek naar een onderdeel dat niet in ons assortiment voorkomt, dan kun je vertrouwen op het deskundige advies van onze klantenservice.

 

Heb je vragen of behoefte aan goed advies?

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan de onderdelen voor je aanhanger snel en veilig online. Masta berekent geen verzendkosten bij een bestelling met een waarde van 50 euro of meer. Bestel je vóór 16.00 uur, dan komt je zending in de meeste gevallen de volgende dag al aan. Mocht je vragen hebben of behoefte hebben aan deskundig advies, aarzel dan niet. Neem contact op met onze klantenservice. Wij nemen de tijd voor je en helpen je graag verder.


Laatste product vragen & antwoorden
Discusslot bij Doublelock onderbouwslot is niet open te krijgen, wat moet ik doen?
Dit komt erg veel voor bij koud weer. In de meeste gevallen gaat het om vocht dat in het slot zit dan bevroren is. Mogelijke oplossing zijn het verwarmen van het slot, zodat het eventuele water dat aanwezig is in het slot kan ontdooien. Daarnaast adviseert fabrikant DoubleLock om de discussloten te onderhouden met bijvoorbeeld WD40.
is deze lichtbalk ook voorzien van richtinglichten, stoplicht en gewone verlichting achteraan
Ja, deze verlichtingsbalk is helemaal compleet met: Licht, remlicht, richtingaanwijzer en een mistlamp.
Kan ik deze lampen ook gebruiken met 24volt?

Nee, deze achterlichten zijn alleen geschikt voor 12 volt. Mocht u LED achterlichten nodig hebben die geschikt zijn voor 12 V tot en met 33 V dan kunt u het beste kijken naar de Fristom achterlichten.

Is deze SteadyStand ook nog in de volledig zwarte uitvoering leverbaar?

Nee, helaas niet. Dat is een oud model dat niet meer gemaakt wordt door de fabrikant Acebikes. Alleen het nieuwe model is nog leverbaar.

Ik zoek een 7 polige stekker met schuifstekkers

Deze stekkers hebben wij niet in ons assortiment, omdat deze in onze ervaring te vaak storing geven als er onverhoopt toch aan kabel getrokken zou worden.

Is het frame van deze aanhangwagen gegalvaniseerd?

Ja, het volledige chassis van deze aanhangwagen is gegalvaniseerd.

Worden ze niet automatisch uitgebalanceerd geleverd, moet je dit apart opgeven a 7.50 euro?

Het klopt inderdaad dat het laten balanceren van nieuwe wielen optioneel is. Dit doen we omdat balanceren in lang niet alle gevallen nodig is en om voor degene waarbij de wielen niet gebalanceerd hoeven te worden de prijs zo laag mogelijk te houden.

Zijn deze achterlichten geschikt voor 12v en 24v?

Nee, deze Lucidity achterlichten zijn alleen geschikt voor 12v. Als je achterlichten nodig hebt voor 12v en 24v, dan kun je beter kiezen voor de Fristom LED achterlichten.

Welke scharnierduim is geschikt voor deze scharnier?

Normaal worden deze lasduimen bij deze scharnieren gebruikt: Oplasduim R15. Dit is echter wel een scharnierduim die op de aanhangwagen gelast moet worden.

Past dit slot op een kip platinum 470 TSB van 2002

Dit is afhankelijk van de koppeling die op de caravan gemonteerd is. Wij kunnen dit helaas niet voor u opzoeken. Als u echter een foto maakt van de koppeling en deze naar ons toe zou versturen, dan kunnen we in vrijwel alle gevallen wel zien welke koppeling het is en welk slot hier op zou passen.