2019 Eindejaars Actie! Op elke Hulco aanhangwagen besteld in 2019 krijgt u gratis een DoubleLock onderbouwslot gemonteerd! *Geldig t/m 31/12/2019

Kippers

Op zoek naar een aanhangwagen met kiepfunctie? Masta Aanhangwagens heeft een zeer ruim aanbod kippers. Naar achter kippende aanhangwagens en 3-zijdige kippers. Kipper aanhanger van de merken Anssems, Henra en Titan! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Anssems kipper

Anssems aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van kipbare aanhangwagens. Zo zijn er de KLT en KSX series. De KLT kipt naar achter en beschikt over een handpomp, ideaal voor particulier gebruik. De KSX serie heeft een driezijdige kipfunctie. Deze kan dus ook zijwaarts kippen. De KSX serie ook verkrijgbaar met een elektrische pomp. Daarnaast beschikt de KSX serie over een 4-traps cilinder voor een extra grote kiephoek. Geleverd met een uitgebreide standaarduitrusting.

Henra kipper

Henra heeft een zeer compleet assortiment aan kippers. Zelfs kippers tot 4 meter lang en 2 meter breed! Zo heeft Henra een naar achter kippend model, standaard uitgerust met handpomp. Daarnaast is er ook een 3-zijdige kipper. Standaard uitgerust met een elektrische pomp en een 5-traps kipcilinder. De Henra kippers beschikken over een grote kiephoek en zijn standaard uitgerust met vele opties en gebruiksgemakken.

Titan kipper

De Titan kipper is een zeer degelijke kipper voor de professionele markt. Met een bruto laadvermogen van 3500kg een zware kipper voor de meest uiteenlopende zaken. Achterwaards kipbaar en een verlaagd chassis zorgen voor een zeer prettige kipfunctie.