Geremde Assen

Geremde Assen

Aanhangwagen assen geremd

Op deze pagina kunt u geremde aanhangwagen assen vinden van de merken Alko, BPW, Knott en WAP. Wanneer u een bestaande as wilt vervangen, zoek dan in eerste instantie naar het merk van de bestaande as. U kunt dan kiezen welk draagvermogen u wenst. Nadat u de aanhangwagen as van het juiste merk en gewicht heeft geselecteerd kunt u kiezen uit diverse breedte maten.

Slijtage aan aanhangwagen assen

Naast het standaard onderhoud van de remmen kan ook de vering van uw aanhangwagen as verslijten. Dit kan door ouderdom ontstaan, maar een belangrijke oorzaak is ook overbelading van de aanhangwagen. Zoek dan ook altijd een aanhangwagen met het draagvermogen dat voldoet aan uw eisen en wensen. Hiermee voorkom je vroegtijdige slijtage en kosten aan uw aanhangwagen.

PEITZ en Wap Aanhangwagen assen

Assen van het merk PEITZ bestaan tegenwoordig niet meer. Deze zijn vervangen door assen van het merk WAP. Deze assen voldoen aan de correcte remschema's en kunnen daardoor probleemloos uw PEITZ assen vervangen.

In alle andere gevallen is het sterk aan te bevelen de as altijd te vervangen door een as van hetzelfde merk om zo uw remwerking te behouden.

Klantenservice

Een groot assortiment maakt u zoektocht niet altijd gemakkelijk. Probeer zoveel mogelijk informatie over uw oude as te hebben. U kunt dan zoeken naar de gelijkende of meest gelijkende as. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met al u vragen en geven deskundigadvies om tot een passende keuze te komen.

Aanhangwagen assen geremd

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina