Wielklemmen

Wielklemmen

Beveiliging voor uw aanhangwagen, boottrailer, fietsaanhangwagen, trailer of caravan is onmisbaar. Dit kan met diverse soorten sloten. Eén van de mogelijkheden is een wielklem. Al onze wielklemmen hebben het SCM keurmerk. Dit betekent dat het slot degelijk, doeltreffend en juist getest is. Vele verzekeraars vinden dit keurmerk noodzakelijk. Informeer ook altijd bij u verzekeraar wat uw verplichtingen zijn wat betreft de beveiliging. Zeker bij caravans zijn er vaak verplichtingen vanuit de verzekeraar.

Waarom een wielklem

Een wielklem zorgt voor optimale beveiliging van uw aanhangwagen, caravan of trailer, omdat het onmogelijk is uw aanhangwagen, trailer of caravan vooruit te rollen. Een disselslot is zeker een handige en doeltreffende keuze, maar biedt nog enige mogelijkheid voor de gretige dief om uw aanhangwagen op gewiekste wijze mee te nemen. Een wielklem of een combinatie disselslot en wielklem zorgt voor optimale beveiliging van uw aanhangwagen. Vele mensen kiezen ervoor op diefstalgevoelige plekken gebruik te maken van wielklemmen. Door het verbeterde gebruikersgemak van de huidige wielklemmen is een wielklem ook in een handomdraai geplaatst en weer verwijderd, waardoor het ook bij korte stops een praktische beveiliging is voor uw aanhangwagen, caravan of trailer.

Klantenservice

Twijfelt u over de keuze van een bepaald slot of wilt u meer informatie over onze wielklemmen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van een passend product.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina