Disselslot Aanhanger

Masta Aanhangwagens heeft een groot assortiment disselsloten. Deze sloten worden gemonteerd aan uw koppeling en kunnen aangekoppeld en los gebruikt worden. Groot assortiment op voorraad en snel geleverd! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

28 producten

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Benlock A10 SCM Disselslot AK161 & AK270
  Waardering:
  100%
  € 175,45 € 145,00
 2. Montageset Safety Slot AK 160 Koppeling rond 50
  Waardering:
  100%
  € 75,13 € 62,09
 3. Doublelock type C onderbouwslot SCM goedkeuring
  Waardering:
  80%
  € 133,04 € 109,95
60
 • 60
 • 120
 • 180
per pagina

Aanhanger Disselslot

Beveiliging van uw aanhangwagen is natuurlijk erg belangrijk. Niets is zo vervelend als tot de ontdekking komen dat iemand aanhangwagen heeft meegenomen. De meeste effectieve en gebruiksvriendelijke manier van uw aanhangwagen beveiligen tegen diefstal is met een onderbouwslot. Vaak noemt men dit ook wel een aanhangwagen disselslot. Door het gebruik van bijvoorbeeld een DoubleLock Disselslot is de kans aanzienlijk kleiner dat uw aanhangwagen, caravan, paardentrailer of boottrailer gestolen zal worden.

Ook aangekoppeld beveiligd met een onderbouw disselslot

Bij het kopen van een goed disselslot voor uw aanhangwagen of caravan zijn er diverse mogelijkheden. Op deze pagina kunt u alle sloten vinden die vast onder de koppeling gemonteerd worden. Een van de voordelen van deze disselsloten is dat de aanhangwagen of caravan ook aangekoppeld beveiligd kan worden. Door de aanhangwagen of caravan achter de auto op slot te zetten, kan deze ook niet afgekoppeld worden.

Belangrijk voor het bestellen van het juiste disselslot zijn een aantal gegevens. Zo is de diameter en vorm van de trekstang van belang. Daarnaast moet u kijken naar de bevestiging bouten van de koppeling. Tevens heeft u de keuze uit een SCM gekeurd slot.

SCM keurmerk:

Het SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) keurmerk is in veel gevallen voor verzekeraars belangrijk. Hiermee wordt namelijk aangetoond dat een aanhanger is voorzien van goedgekeurd en gecertificeerd (dissel)slot. Het keurmerk wordt afgegeven aan sloten die aan strenge eisen voldoen. Masta heeft disselsloten van het merk DoubleLock in het assortiment, deze zijn verkrijgbaar met het SCM keurmerk.

DoubleLock Disselslot

De DoubleLock sloten zijn onderbouwsloten die garant staan voor hoge kwaliteit en veiligheid! Een eenvoudig bruikbaar slot wat gemonteerd wordt aan uw koppeling. U zet de beugel om de koppeling en zet deze vervolgens vast en op slot met een hangslot. De DoubleLock sloten kunnen aangekoppeld en los gebruikt worden, echter mag er volgens de wet niet mee gereden worden als de aanhangwagen op slot staat. De DoubleLock disselslot zijn voor vrijwel alle koppelingen verkrijgbaar en eventueel ook leverbaar met een SCM goedkeuring. Uw verzekering kan dit vereisen.

Masta Onderbouwslot

Het Masta Onderbouwslot kenmerkt zich door zijn erg eenvoudige en snelle gebruik, dit zorgt er voor dat de aanhangwagen snel op slot gezet kan worden. Met een eenvoudig schuif mechanisme en een meegeleverd discusslot zet u uw aanhangwagen op slot. Aangekoppeld of los, schuif het slot dicht en zet deze vast met het discusslot. Ook voor dit slot is de wet dat er niet mee gereden mag worden als de aanhangwagen op slot staat. De Masta Disselsloten zijn in twee varianten verkrijgbaar, met 2 horizontale bouten en met 1 horizontale en met 1 verticale bout. Momenteel is het model met 2 horizontale bouten uitverkocht en is er geen uitvoering voor 2 verticale bouten beschikbaar, dus dit slot kan niet gebruikt worden op ongeremde aanhangwagens.

Klantenservice

Krijgt u uw gewenste disselslot niet gevonden of twijfelt u welke u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste disselslot. Zodat u met een gerust hart uw aanhangwagen kunt gebruiken.

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.