Disselslot

Disselslot

Aanhanger disselslot

Beveiliging van uw aanhangwagen is natuurlijk erg belangrijk. Niets is zo vervelend als tot de ontdekking komen dat iemand aanhangwagen heeft meegenomen. De meeste effectieve manier van uw aanhangwagen beveiligen tegen diefstal is met een onderbouwslot. Vaak noemt met dit ook wel een aanhangwagen disselslot. Door het gebruik van bijvoorbeeld een DoubleLock Disselslot is de kans aanzienlijk kleiner dat uw aanhangwagen, caravan, paardentrailer of boottrailer gestolen zal worden.

Bij het kopen van een goed disselslot voor uw aanhangwagen of caravan zijn er diverse mogelijkheden. Op deze pagina kunt u alle sloten vinden die vast onder de koppeling gemonteerd worden. Een van de voordelen van deze sloten is dat de aanhangwagen of caravan ook aangekoppeld beveiligd kan worden. Door de aanhangwagen of caravan achter de auto op slot te zetten, kan deze ook niet afgekoppeld worden.

Naast deze vast gemonteerde sloten zijn er nog diverse andere sloten mogelijk, echter is wat betreft de beveiliging het onderbouwslot de beste. We hebben onderbouwsloten van 2 verschillende merken beschikbaar, namelijk van DoubleLock en de door ons zelf gefabriceerde Masta Onderbouwsloten. De Masta Disselsloten worden al ruim twintig jaar op al onze verhuur aanhangwagen gebruikt en door een groot deel van onze klanten.

Belangrijk voor het bestellen van het juiste disselslot zijn een aantal gegevens. Zo is de diameter en vorm van de trekstang van belang. Daarnaast moet u kijken naar de bevestiging bouten van de koppeling. Tevens heeft u de keuze uit een SCM gekeurd slot.

Doublelock disselslot

De DoubleLock sloten zijn voor vrijwel alle koppelingen verkrijgbaar en eventueel ook leverbaar met een SCM goedkeuring. Uw verzekering kan dit vereisen. De DoubleLock sloten kunnen aangekoppeld en los gebruikt worden, echter mag er volgens de wet niet mee gereden worden als de aanhangwagen op slot staat.

Masta Onderbouw disselslot

Het Masta Onderbouwslot kenmerkt zich door zijn erg eenvoudige en snelle gebruik, dit zorgt er voor dat de aanhangwagen snel op slot gezet kan worden. Ook voor dit slot is de wet dat er niet mee gereden mag worden als de aanhangwagen op slot staat. De Masta Disselsloten zijn in twee varianten verkrijgbaar, met 2 horizontale bouten en met 1 horizontale en met 1 verticale bout. Er is geen uitvoering voor 2 verticale bouten, dus dit slot kan niet gebruikt worden op ongeremde aanhangwagens.

Klantenservice

Krijgt u uw gewenste disselslot niet gevonden of twijfelt u welke u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste disselslot. Zodat u met een gerust hart uw aanhangwagen kunt gebruiken.

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Masta vast onderbouwslot 2x horizontaal
    Special Price € 94,50 € 78,10 Regular Price € 105,00
  2. Masta vast onderbouwslot kruislings
    Special Price € 94,50 € 78,10 Regular Price € 105,00

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren