DoubleLock A60 montagesteun voor ongeremde Anssems GT/PLT aanhangwagens

DoubleLock A60 montagesteun voor ongeremde Anssems GT/PLT aanhangwagens met V-dissel constructie
Huidige voorraad: 5
€ 36,30 € 30,00

DoubleLock A60 montagesteun voor ongeremde Anssems GT/PLT aanhangwagens

Montagesteun om een Doublelock A60 disselslot te monteren op een ongeremde Anssems GT of PLT aanhangwagen met een V-dissel constructie.

Geschikt voor disselslot: DoubleLock A60 ongekeurd of SCM
Geschikt voor aanhangwagens: Anssems ongeremde GT / GTT / PLT / PLTT (Met V-dissel constructie. Niet geschikt voor de GT / LT modellen met koker constructie).

Door de holle koppelinghouder die Anssems monteert op de ongeremde GT en LT modellen wordt het DoubleLock A60 slot op een onstevige manier bevestigd. Het gehele slot wordt door een busje onder aan de bout op zijn plek gehouden. Dit vonden we bij Masta Aanhangwagens geen goed systeem. Het is ten eerste niet stevig en voelt erg kwetsbaar aan, het slot kan hierdoor ook wat gaan rammelen. Ten tweede vonden we dit ook diefstal gevoelig. De montage van het DoubleLock A60 slot moet dus anders bij ongeremde Anssems aanhangwagens.

Voor dit probleem hebben we een opvulbus gemaakt welke past in de Anssems koppeling houder. Dit is een stevige, dikke, verzinkte koker met bevestigingsgaten voor de koppeling en het slot. De bevestigingsgaten zijn binnen in de houder verstevigd wat zorgt voor een goede, stevige montage. Het slot zal niet meer rammelen en is door de koker ook niet meer gemakkelijk door te slijpen.

Meer informatie
FabrikantMasta
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.