Beveiliging

Beveiliging

Uw auto zet u waarschijnlijk altijd op slot, doet u dit met uw aanhangwagen ook? Of kan iedere voorbijganger uw aanhangwagen aankoppelen en wegrijden? Iets om over na te denken, want in de huidige maatschappij lijkt het niet meer zo vanzelfsprekend om niet zomaar iemand anders zijn aanhangwagen aan te koppelen. Om dit te voorkomen bieden wij u diverse mogelijkheden. Onderstaand een kort overzicht van de producten die u in deze categorie kunt vinden.

Onderbouwsloten

Een zeer praktisch slot, zeker wanneer u uw aanhangwagen regelmatig opnieuw op slot moet zetten. Een onderbouwslot wordt onder uw aanhangwagen gemonteerd en om de aanhangwagen op slot te zetten heeft u uitsluitend een sleuteltje nodig. Dit kunt u gemakkelijk aan uw sleutelbos hangen, waardoor u op ieder moment uw aanhangwagen van het slot kunt halen en ook direct weer op slot kunt zetten.

Overdekslot

In de categorie losse sloten vindt u onder andere overdeksloten. Deze sloten plaatst u over de koppeling op het moment dat u de aanhangwagen op slot wilt zetten. Een veilige en praktische optie, maar niet zo praktisch als u uw aanhangwagen regelmatig op slot zet, omdat u te maken heeft met losse onderdelen.

Wielklemmen

Een zeer goede beveiliging van uw aanhangwagen zijn onze wielklemmen. Biedt dieven geen mogelijkheid door een wielklem te monteren! Montage is vrij eenvoudig, maar wel wat meer werk als een onderbouw of overdekslot. Parkeert u uw aanhangwagen op een diefstal gevoelige plaats dan is een wielklem wel de allerbeste beveiliging voor uw aanhangwagen.

Overige sloten

In de categorie losse sloten vindt u tevens nog diverse andere sloten. Bijvoorbeeld sloten om de deuren van uw gesloten aanhangwagen, bestelbus of auto te beveiligen. Ook simpele anti-diefstalsloten en steeksloten kunt u hier vinden.

Hangsloten

In ons assortiment vindt u een grote diversiteit aan hangsloten. Geschikt voor vele toepassingen, denk aan het afsluiten van deuren, sluiten van kettingen en noodzakelijk bij gebruik van diverse sloten. Het is mogelijk meerdere discussloten aan te schaffen die met één sleutel te openen en sluiten zijn.

Klantenservice

Heeft u vragen over de producten of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van een passend product.