Kipper

Datum ophalen:Datum terugbrengen:

Overzicht verhuur kippers:
Kiepfunctie: Handmatig
Lengte:  305 cm
Breedte:  178 cm
Hoogte (Borden):  30 cm
Draagvermogen:  2500 kg
Laadvermogen:  1800 kg
Dagprijs (incl. BTW):  €50,-
Extra dag: €25,-
Rijbewijs: Bereken

Algemene Informatie

- Ophalen maandag t/m vrijdag: tussen 8:00 en 17:00 uur.
- Ophalen zaterdag: tussen 8:00 en 12:00 uur.
- Terugbrengen: iedere dag tot 22:00 uur. Ook op zondag!
- Bij het ophalen van een aanhangwagen een geldig rijbewijs meebrengen.
- U betaalt per kalenderdag, niet per 24 uur. Tijdig reserveren is aanbevolen! Geen borg!
- Ophalen en terugbrengen te Sint-Oedenrode.

Verhuur kipper aanhangwagen
Op zoek naar een kiepbare aanhangwagen? Bij Masta Aanhangwagens huurt zeer degelijke handmatige kippers! Zeer geschikt voor vervoer van bijvoorbeeld zand of puin. Let natuurlijk bij het laden wel op het maximale gewicht. Het laadvermogen van de kippers zijn bruto 2500kg, hier gaat het eigen gewicht over waardoor er 1800 kg netto overblijft om op te laden. De kippers worden standaard gehuurd zonder oprijplaten, deze kunt u er wel bij huren! De oprijplaten worden dan achter in de sledes geschoven.


Gemakkelijk lossen
Het lossen van puin, tuinafval en andere onverdeelbare ladingen gaat met een kipper een stuk gemakkelijker dan met een vaste opbouw, doordat de gehele bak gekanteld kan worden. Zo schuift de lading eenvoudig van de aanhangwagen af. Dit voorkomt een hoop scheppen en fysiek werk!


Laadvermogen
Het bruto draagvermogen van de kippers is 2500kg. De kippers wegen van zichzelf 700kg, hierdoor is het netto laadvermogen 1800kg. Let erop dat uw lading niet meer dan 1800kg weegt! Ten eerste is de aanhangwagen hier niet voor geschikt, eventuele schade zal voor u zijn. Tevens is het gevaarlijk voor andere weggebruikers, aangezien de aanhangwagen kan gaan slingeren.

loader
Bezig met laden...