Verloopstekkers

Verloopstekker nodig voor uw aanhanger? Masta Aanhangwagens heeft alle mogelijke verbindingen in het assortiment. Zo kunt u altijd uw aanhangwagen gebruiken op verschillende voertuigen. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle nieuwe aanhangwagens worden tegenwoordig voorzien van een 13 polige stekker. De 13 polige stekker heeft meerdere functies dan een 7 polige stekker, waarbij het gebruik van zowel een mistachterlicht als een achteruitrijlicht of het gebruik van onder andere uw koelkast in uw caravan als voorbeeld genomen kan worden. Dat wil uiteraard niet zeggen dat alle aanhangwagens die rond rijden al zijn voorzien van een 13 polige stekker. Vandaar is een verloopstekker de ideale oplossing.
Ook de trekkende voertuigen, vaak (nieuwe) auto's worden steeds vaker uitgerust met een 13 polige stekkerdoos. De wat oudere auto's zijn vaak nog voorzien van een 7 polige stekkerdoos.


Gebruik van verloopstekker

Wanneer de stekkerdoos van de auto afwijkt van de stekker van de aanhangwagen of caravan, is een verloopstekker nodig om de aansluiting passend te maken. Deze verloopstekkers zijn er van zowel 7- naar 13 polig als van 13- naar 7 polig. Op deze manier kan een aansluiting ten alle tijden gemaakt worden.

Heeft u op de auto een 13-polige stekkerdoos en op de aanhangwagen een 7-polige stekker, dan heeft u deze verloopstekker nodig. Is het juist andersom, met een 7 polige stekkerdoos op de auto en een 13 polige stekker op de aanhangwagen dan is dit het juiste product.

Bent u niet zeker of u de juiste keuze heeft gemaakt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verloopstekker!