Remvoeringen

Remvoeringen

Aanhangwagen Remvoering

In de Masta Webshop vindt u alle gangbare varianten van aanhangwagen en caravan remvoeringen, ookwel remschoenen genoemd, en remblokken. In ons assortiment hebben wij diverse merken, zoals AL-KO, Knott, BPW, WAP en Peitz. Al onze remvoeringen, remschoenen en remblokken zijn originele merk producten. Dit om de langste levensduur en het beste remgedrag te kunnen garanderen. Vervang uw remvoeringen voordat deze glad of dun worden, zo voorkomt u dat uw remvoering en het remsysteem niet meer correct werkt.

Juiste remvoering kiezen

Wanneer u uw aanhanger remvoeringen wilt vervangen kunt u het beste kijken naar het merk en het nummer wat op uw huidige remvoering staat. Heeft u dit gevonden dan kunt u uw remvoering probleemloos vervangen door een product met hetzelfde nummer. Het nummer wat u op de remschoen vindt kunt u boven in de zoekbalk intypen. De website stuurt u automatisch door naar de juiste remschoenen. Twijfelt u of kunt u het nummer niet meer lezen dan kunt u kijken naar de afmetingen van de remvoering, de binnendiameter van de remtrommel en naar de bevestigingsgaten in de remvoering. Let goed op welke gaten en inkepingen u op dit moment gebruikt en zorg dat deze overeenkomen met de gaten en inkepingen in het nieuwe product.

Klantenservice

Komt u er niet uit welke aanhanger remvoeringen u nodig heeft of twijfelt u over de juiste keuze? Kijk op onze handige uitgebreide pagina over remvoeringen of neem contact op met de klantenservice. Ons deskundig personeel helpt u graag aan de juiste set remvoering.

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Knott remvoeringset 200x50
    Waardering:
    100%
    € 48,10 € 39,75

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren