BPW / PEITZ remvoeringset S2035-7 RASK

S 2035-7 RASK
Huidige voorraad: 2
€ 199,08 € 164,53

Complete set voor het vervangen van uw BPW / Peitz / Hahn Remvoeringen

Dit product is een complete set voor één as. Dat wil zeggen dat de set bestaat uit vier remschoenen, zes veren en vier borgplaatjes

BPW / PEITZ / Hahn remvoering set S2035-7:
- Merk: BPW / PEITZ
- Type: S2035-7
- Breedte: 35 mm
- Remtrommel binnendiameter: 200 mm
- Ons artikelnummer: 712390

BPW / PEITZ / Hahn productomschrijving:
BPW remvoering S2035-7
PEITZ remvoering CC6200
Hahn B 200x35 / BAN 201/1


Remvoeringen, ook wel remschoenen genoemd, worden tijdens het remmen tegen de binnenkant van de remtrommels gedrukt, waardoor het wiel afremt. De remvoeringen worden door veren in positie gehouden. Deze remvoeringset bevat alle slijtage onderdelen van een wielrem.

Bij het vervangen van uw voeringen kunt u het beste kijken naar de nummers die op uw huidige remvoering staat. Heeft u deze gevonden dan kunt u uw voering probleemloos vervangen door het product met dezelfde nummers. Twijfelt u of kunt u de nummers niet meer lezen? Dan kunt u kijken naar het merk, afmetingen en de bevestiging gaten van de remvoeringen. U kunt tevens altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste remvoeringen.

Naafmoer vervangen
Wanneer u werk verricht aan het remwerk van de aanhangwagen en de naafmoer wordt losgehaald, is het aan te raden om ook de naafmoer te vervangen. De huidige naafmoeren zijn stalen borgmoeren, die zijn gemaakt voor eenmalig gebruik. Bij een vaker gebruik van de naafmoer borgt deze niet correct meer, waardoor een nieuwe moer nodig is. Een nieuwe moer zal ook wat stroever vast draaien, dit komt door de borging die de moer moet uitoefenen.

Op ons youtube kanaal een video over het vervangen van BPW remvoeringen.

Meer informatie
LocatieKX-16-D
FabrikantBPW
EAN4054354047675
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2022 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.