Neuswielen

Neuswielen

Onderstaand vind u ons assortiment complete neuswielen en steunwielen. Ons assortiment bestaat uit een grote verscheidenheid van verschillende modellen. Verscheidenheid vindt u in prijs, functies, soort banden, wel of geen kantelinrichting, wel of geen klapwiel en de natuurlijk de draagkracht. U kunt diverse merken, zoals AL-KO, Simol, Winterhoff en Masta eigen merk vinden in deze categorie. Daarnaast hebben we enkele budget vriendelijke universele modellen.

Gemak door het juiste neuswiel

Een steunwiel is een essentieel onderdeel van uw aanhanger als het gaat over gemak tijdens het aankoppelen en manoeuvreren. Een niet passend of versleten neuswiel kan u veel ellende opleveren. Daarnaast zorgt een degelijk, goed passend en werkend model voor veel gemak tijdens het manoeuvreren en aankoppelen van uw aanhangwagen. Van belang bij het zoeken naar een passend exemplaar is de draagkracht. Een zwaardere aanhangwagen zal over het algemeen zorgen voor zwaardere belasting dan een lichte aanhangwagen. Maar denk bij aanschaf van een neuswiel niet alleen aan uw aanhangwagen zelf, maar ook aan het gebruik van uw aanhangwagen. Wat is het gebruiksdoel van uw aanhanger, is de aanhanger doorgaans zwaar geladen, kunt u uw aanhangwagen direct aankoppelen of moet u de aanhangwagen veel met de hand manoeuvreren.

Bevestiging aan de aanhangwagen

Bij de aanschaf van een neuswiel voor uw aanhangwagen is de wijze van bevestiging een belangrijk punt. Er zijn twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is direct op de dissel bevestigen door middel van bouten. De tweede optie is het bevestigen van een klem op uw dissel waar u het neuswiel vervolgens in kunt bevestigen. Optie twee wordt vaak gebruikt bij de wat lichtere modellen en is tevens een financieel aantrekkelijke keus. Het direct op de dissel bevestigen van het neuswiel op de dissel is een stevigere constructie en daardoor gebruikt bij zwaardere aanhangers. Let op als u kiest voor bevestiging door middel van een klem dat de klem niet inbegrepen is. Wilt u de klem direct bestellen let dan op de juiste buis diameter.

In een klem of automaat

In onze webshop kunt u direct bij de namen van de producten zien met welke bevestiging u te maken heeft. Staat er automaat bij dan is dit een neuswiel wat direct aan de dissel gemonteerd zit. Bij deze neuswielen draait het wiel van het neuswiel namelijk automatisch mee omhoog en hoeft u dit niet handmatig door middel van de neuswielklem omhoog te brengen.

Klantenservice

Let bij aanschaf van een nieuw neuswiel of steunwiel op de draagkracht. Bij de keuze voor een te licht model kunnen wij de veiligheid en levensduur van het neuswiel niet garanderen. Twijfelt u, neem dan geen risico en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om een geschikt product te vinden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om bij ons in de winkel langs te komen om de verschillende modellen te vergelijken. Als u uw aanhangwagen of caravan meebrengt, dan kijken we graag samen met u wat de beste optie is.

Aanbiedingen

We hebben voor de meest verkochte modellen vaak aanbiedingen. Daarmee heeft u voor een nog scherpere prijs een van de belangrijkste aanhanger onderdelen snel in voordelig in huis

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Universeel neuswiel automaat 200x60 mm 200 kg
  Waardering:
  100%
  Special Price € 36,30 € 30,00 Regular Price € 48,40
 2. Winterhoff neuswiel vast rond 48 mm
  Waardering:
  90%
  Special Price € 15,05 € 12,44 Regular Price € 30,25

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren