Hella

Hella

Het in 1899 opgerichte Hella is een wereldwijd beursgenoteerd familiebedrijf met meer dan 40.000 personeelsleden op meer dan 125 locaties in 35 verschillende landen. Hella ontwikkelt en produceert verlichtings- en elektronische componenten en systemen voor de automobielindustrie. Met meer dan 7.000 mensen werkzaam in de afdeling onderzoek en ontwikkeling, is Hella een van de belangrijkste innovatiedrivers op de markt.

Hella verlichting

Hella verlichting is een van de meest gebruikte verlichting op aanhangwagens en voertuigen. Hella heeft alle soorten verlichting in het assortiment om uw aanhangwagen te voorzien van de wettelijke eisen en voor uw eigen veiligheid. De meeste gangbare modellen verlichting van Hella hebben we standaard op voorraad liggen. Denk hierbij aan achterlichten, breedtelichten, markeringsverlichting en reflectoren. Verlichting uit voorraad voor 16:00 besteld wordt dezelfde dag verzonden.

Vragen over Hella verlichting?

Kunt u gewenste verlichting niet gevonden krijgen of heeft u graag deskundig advies met betrekking tot uw verlichting? Neem dan contact op met de klantenservice van Masta Aanhangwagens. Wij staan voor u klaar om het gewenste product of onderdeel te vinden.

Hella

Producten 1-60 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-60 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren