Op Hemelvaartsdag, 13 mei, geopend van 08:00 tot 12:00! Bestellingen worden op 13 mei niet verzonden.

Anssems AMT 1300kg Eco 340x180cm

Anssems AMT 1300kg Eco 340x180cm
Levertijd circa 2 tot 4 weken
€ 2.165,90 € 1.790,00

Anssems AMT 1300kg Eco 340x180cm

Hét model voor achter uw camper!
De AMT Eco modellen zijn uitgerust met 2 traanplaat rijbanen als laadvloer.

De Anssems aanhangwagens zijn van oerdegelijke kwaliteit. Daarnaast heeft Anssems ook het gebruikersgemak en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

De Anssems AMT Eco 1300kg 340x180 is standaard uitgerust met:

  • - Twee traanplaat rijbanen als laadvloer (53cm breedte per rijbaan)
  • - Borden 18 cm hoog
  • - 185/70R13 wielen
  • - Complete verlichting
  • - Aluminium oprijplaten set, onder laadvloer. Lengte oprijplaten 240cm, breedte 25cm.
  • - Kantelbare steunpoten
  • - Wielkegs gemonteerd

Afmetingen

De baklengte van deze aanhangwagen is 340 cm, de bakbreedte is 180 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 49 cm. De totale lengte van de aanhangwagen is 466 cm en de totale breedte is 227 cm. De breedte van de oprijbanen van de laadvloer zijn 53cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 255kg. Het toegestane maximum massa (MTM) van de aanhangwagen is 1300kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 1045kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. De transporters kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals wielstops en een reservewiel. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan contact op met onze klantenservice. We gaan met u op zoek naar een passende optie.

Service / Prijs

De prijs op onze webshop is helemaal compleet, er komen dus geen kosten meer bij, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Ook als u twijfelt of indien u nog vragen heeft, ons team staat voor u klaar om u te helpen!

Kenteken

De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en zal dus worden voorzien van een eigen gele kenteken.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast heeft u keuze uit het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe geremde aanhangwagen de kosten voor uw eerste onderhoudsbeurt gratis! Bij aankoop ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt. Onze monteurs kijken gratis heel uw aanhangwagen na volgens een BOVAG checklijst. Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering & Levertijd

Mocht de aanhangwagen voorradig zijn, kunt u deze iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 bezichtigen en eventueel meteen afhalen. De tenaamstelling gebeurt direct bij Masta Aanhangwagens en u kunt meteen de weg op met uw nieuwe aanhangwagen. Heeft u online een aanhangwagen besteld? We nemen contact met u op zodra de aanhangwagen klaar staat en afgehaald kan worden. U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice over de actuele levertijd. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen. Bezorging is alleen mogelijk binnen Nederland en de kosten hiervoor zijn €95.


Meer informatie
FabrikantAnssems
Fabrikant SKU1.20.1.0505.01
Bak lengte340,00 cm
Bandenmaat185/70R13
Laadvloer hoogte49 cm
GeremdGeremd
Merk asAL-KO
Eigen gewicht255 kg
Netto laadvermogen1045 kg
Bak breedte180 cm
Bruto laadvermogen1300kg
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Vragen over dit product
No Questions
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.